Начало КЛЮКАРНИК Тайната на Маги Вълчанова излезе наяве! Ето какво се случва с брака...

Тайната на Маги Вълчанова излезе наяве! Ето какво се случва с брака й

57

„Мис България” 2000 Магдалина Вълчанова , която къса нервите на зрителите и останалите участници в „Черешката на тортата” по Нова телевизия с претенциите си, се е развела тайно, пише HotArena.

Красавицата от Благоевград тихомълком е разтрогнала брака си със съпруга си Румен Георгиев в края на миналата година.

Тъй като снимките на кулинарното предаване били през октомври, миската изпаднала в нелепата ситуация да обяснява на най-близките си приятели защо говори за мъжа си, без да уточнява, че са разведени.

След 10-годишно съжителство, от които 6 преминали в граждански брак, Магдалина и Румен решили да сложат край на брака си.

Тъй като за разлика от сватбата им, разводът им преминал без излишни драми, дори най-близките приятели на миската били изненадани от разпада на семейството й. Вълчанова и Георгиев се ожениха на пищна церемония на 3 юли 2011 г. и се врекоха във вечна вярност в църквата „Св. София”. Сватбения купон продължи в съседна Гърция. Двамата живееха под един покрив от 2007 г., година преди да се роди първородният им син Румен. По-малкият им наследник Андрей се появи преди 4 години. Миналата година бе доста трудна за бизнесмена. Той бе освободен като шеф на застрахователното дружество, което ръководеше години наред. Слуховете гласяха, че са регистрирани гигантски злоупотреби, но така или иначе нищо не бе доказано и всичко остана в графата „градска мълва”. Покрай проблемите в работата, Георгиев обтегнал и взаимоотношенията със съпругата си и двамата взели решение да се разделят./За жената