Начало КЛЮКАРНИК Хармъни не е само секс робот, може да бъде и ваша приятелка...

Хармъни не е само секс робот, може да бъде и ваша приятелка (СНИМКИ 18+)

77

Куклата Хармъни, която струва повече от 13 000 евро, представлява момичето от вашите сънища, и можете да си я поръчате с отделни характеристики на личност, за да изглежда съвсем „жива“, пише Тоска.мк.

Докато вече има много производители на секс роботи, Абис Криейшънс правят т. нар. Живи Кукли (Real Doll). Не става въпрос само за имитации на жени от латекс, а за нова генерация роботи с истински човешки характеристики. Дали наистина не сме на прага на истинска революция за секса?

На снимките е най-новият модел Хармъни, който знае буквално всичко за своя партньор, неговите любими филми, храна и фантазии. Според производителите това е робот, който прави сексът да бъде на едно различно футуристично ниво.

Куклата се продава с апликации, които дават възможност на собственика й да формира нейната личност и държане, докато комуникира с нея и отговаря на различни въпроси.

Изкуственият интелект е монтиран в невероятно тяло, съвсем като човешко, така че куклата е произведена не само за сексуално облекчение, но и да бъде ваш близък.