Начало КЛЮКАРНИК Брутално покушение срещу дизайнерката Мегз! Вижте снимки директно от мястото, преди малко...

Брутално покушение срещу дизайнерката Мегз! Вижте снимки директно от мястото, преди малко й пръснаха

29

В четвъртък Мегз бе приета в болница за тежка операция с пълна упойка.

Причините за операцията още не са напълно ясни. Стана ясно само, че операцията е дихателна. Това е коментирала майката на Мегз.

Самата Мегз не е споделяла нищо в основното си средство за комуникация – социалните мрежи, което е повече от обезпокоително, защото тя качва над 30 клипа всеки ден в историята си в инстаграм и информира феновете си за всичко.

Мегз трябва да е много зле физически, за да мълчи, коментират запознати, пише hotarena.net Но до тук бедите за най-коментираната риалити звезда у нас не спират. Изглежда недоброжелателите й са се възползвали от отсъствието й.

Тази сутрин магазин на дизайнерката в Студентски град е осъмнал разбит.

Това е шесто покушение срещу този обект на Мегз.

Цялата задна витрина на магазина е разбита. Още при предните покушения стана ясно, че Каканашева не държи пари кеш в магазина и изглежда извършителите искат само да тормозят психически красавицата.

Все по-коментирана е версията за отмъщение от ревност и любов. Говори се, че Мегз има бурна любовна връзка с един от най-големите босове от подземния свят и че двамата често стигат до крайности в емоциите си. Служителите на Мегз крият случващото се от шефката си, защото се притесняват за здравето й./За жената