Начало КЛЮКАРНИК Днешната събота не е като никоя друга! Алена ни поля с ледения...

Днешната събота не е като никоя друга! Алена ни поля с ледения душ: Тези зодии ще ронят горчиви сълзи, но тези ще пируват! Най-зле ще са

31

ОВЕН

Ще се сблъскате с трудности, които са пречка при работа, изискваща финансиране.

Проблем е, че няма как да го осигурите бързо особено в този ден, а не е изключено и да се откажете от него, защото сте преценили, че се справяте и с вашите средства.

Завършете дълго отлагана работа и ще си разчистите пътя към бъдещи успехи.

ТЕЛЕЦ

Предстои ви труден ден. Отложете срещите си и новите запознанства. Не е изключено да се почувствате виновни, заради факта, че не сте изпълнили задачите си у дома. Не проявявайте прекалена активност на работното място. Обсъдете с вашите колеги и началници нововъведенията на вашето работно място.

БЛИЗНАЦИ

Не се поддавайте на желанието да блеснете с нови идеи и промени. Време е за начинание, но не сте решили какво и кога да започнете и дали този ден е подходящия. Не сядайте зад волана. Избягвайте обсъждането на делови проблеми. Проявете търпение, каквото и става около вас.

РАК

Не взимайте прибързани решения и не предприемайте решителни стъпки за промяна. Възможно е влошаване на финансовото състояние. Бъдете отговорни и въздържани. Отложете деловите разговори и внимавайте в думите и действията си. В личните отношения липсва хармонията, само защото сте решили да се инатите.

ЛЪВ

Работата ви отегчава с еднообразието си и сте готови за промени в професионален план. Пътуванията са нежелателни. Пазете се от недообмислени решения, за да избегнете грешки. Много от вас трябва да направят важен житейски избор. Денят позволява провеждането на делови разговори и срещи.

ДЕВА

Пазете се от кражби на интелектуален труд и агресия от страна на конкуренти. Търговците имат възможност да реализират отлични печалби. Не предприемайте начинания. Заемете се с рутинната си работа, за да не се провалите. Денят не ви позволява да рискувате.

ВЕЗНИ

Не ви съветвам да приемате прекалено лично отправените ви забележки, ако искате да се справите с най-обикновени задачи. Пазете се от кражба на улицата. Не е изключена криза в материално отношение. Контролирайте разходите си и не раздавайте заеми. Преди да търсите удовлетворение от щедростта си, преценете дали постъпвате правилно.

СКОРПИОН

Заредете с воля и решителност и променете навиците си. Въпреки шансовете за приходи, денят е неблагоприятен. Възможни са разправии с партньорите ви на работното място. Отдайте се на интелектуални занимания. При възможност осъществете делово пътуване.

СТРЕЛЕЦ

Общуването с нови познати ще ви попречи да работите спокойно и съсредоточено в този важен за вас ден, заради пранираните важни задачи. Възможни са загуби. Бъдете пестеливи. В близките дни не очаквайте приходи.

КОЗИРОГ

Денят е неблагоприятен за активна работа. Не очаквайте приходи. От сутринта се налага да разрешавате стоварили се върху вас проблеми на работното място, въпреки че не ви засягат пряко. Въпреки усилията ви да постигнете примирие с вашите разярени колеги, няма да успеете да ги успокоите.

ВОДОЛЕЙ

Оценявайте реално действията на околните. Не губете решителността си и ще блеснете с професионалните си умения, дори ако дадете отказ на поредното делово предложение. Успехът ви е гарантиран, ако не сте прибързани и планирате работата си, пише Пик. Уговарянето за подписване на сделки, свързани с инвестиции не е благоприятно за вас.

РИБИ

До обед  не уговаряйте срещи. При запознанства, не се поддавайте на нечий чар или умение да омайва с думи, за да не се разочаровате в деловите отношения.  Вечерта очаквайте полезни делови срещи. Не обръщайте внимание на дребните неприятности.