Начало ВЕСТИ Нещастната секс жертва в България на половия хищник Стивън Сегал се изповяда...

Нещастната секс жертва в България на половия хищник Стивън Сегал се изповяда и разкри страшна тайна

28

Актьорът и продуцент Стивън Сегал получи преди дни поредно обвинение в сексуален тормоз по време на филмови репетиции в София през 2002 година за филма „Излязъл да убива“. Обвиненията идват от актрисата Рейчъл Грант. Тя по това време е била на 26 години и е пристигнала в София, за да репетира реплики за филма и била развълнувана от срещата със Сегал, който за нея бил „герой от детството“. 

Актрисата разказа в откровен разговор какво точно се е случило в онзи ден, цитирана от bTV.

„Когато пристигнахме, отидохме в хотела в неговия апартамент. За първи път се запознах с него в спалнята му. Режисьорът бе там, не бях сама. Тогава не ми се струваше толкова ненормално и нестандартно. Трябваше да се запозная с хора от филма. Другите хора от филма бяха в съседната стая. Аз стоях на стол срещу него. В стаята бях около час, плюс, минус 10 минути. Много говорихме, за бойни изкуства, будизъм, за филми. В този разговор нямаше нищо странно, хвалеше ме много. После ме накара да си сваля горнището, но аз не исках да правя. После ме помоли да ида на леглото, за да ми направи масаж. Аз и това не направих. Но той дойде до мен и започна да ме масажира, аз станах и погледнах през прозореца. После след като се нажежи обстановката. Той успя да ми свали горнището и да ме разголи. Успя да ме сложи на леглото. Тогава аз се разплаках, когато ми каза, че ще ми покаже интимните си части. Когато се разплаках, той ме пусна и ми се извини. Излязох от стаята, като се опитах да си дам добър вид“, разказва актрисата.

„Не мисля, че този режисьор е знаел какво е станало вътре. Усещам, че не се чувстваше добре, че много му е било гузно. Бях много разстроена за дълго време. Беше ме страх някой да не разбере“, спомня си още тя.

Тя разкри и причината да сподели случилото се след толкова много години. „Много е трудно да се сподели такова нещо, когато се е случило. Нямаше причина да говоря това нещо, да го повдигам. И когато през октомври тези неща започнаха да излизат и как хората започват да критикуват жертвите, това ме подтикна“, посочи тя и допълни, че все пак това не е практика.

„Мога да ви кажа, че с толкова много хора съм работила, с толкова много продуценти, навсякъде по света. Искам хората да знаят, че това не се случва постоянно“, разказа тя.

Все пак актрисата разкри, че това е бил вторият път, когато нещо подобно ѝ се е случвало.

„Първият път, това е нещо, което не съм споделяла и може би няма да споделя“, призна тя.

Тя посочи и какво би казала на Сегал, ако днес го види очи в очи.

„Бих искала да му кажа, че му прощавам. Бих искала да вярвам, че мога да го направя“, казва още тя.