Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Хазал иска да разкаже на Ийт тайната...

Днес в Сега и завинаги: Хазал иска да разкаже на Ийт тайната на Керем, Нур хваща Санджактар и Иджлял да се срещат тайно

35

Вижте какво ще се случи днес (22-и януари) в следващия епизод на турския сериал “ Сега и завинаги „, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Нур се колебае дали да отиде на почивка с Керем. Започва да си събира багажа.

Санджактар вижда частично наредения пъзел и разбира, че Хазал го е изпратила. Пръска наредената част по земята. Извинява се на Нур, че го е изпуснал. Санджактар обяснява на Нур, че на мястото ще ги чакат журналисти, които ще публикуват началото на почивката им.

Айтюл вдига скандал на Джахит, тъй като не иска бившите прислужници да живеят в имението. Ийт се намесва и казва на леля си, като не иска да не вечеря с тях. Таяр се стяга за вечерята с богаташите. Хафизе не иска да ходи. Майка и дъщеря слизат на вечеря, но не посрещат родителите на Елмаз. Мерт нарича Нур лоша вещица пред Таяр и Хафизе. Папараците снимат Керем и Нур пред къщата. Прислужницата отваря вратата, но без малко да припадне.

Керем се ядосва. Моли Нур да се качат горе. Момичето се усъмнява в поведението на възрастната жена. Керем казва на прислужницата повече да не споменава името на Инджи и да не се държи така с младата дама. Таяр отново повдига въпроса, че всички ще станат едно семейство. Мерт обаче не е съгласен. Иджлял се изпуска, че и тя е бременна. Мерт приема нещата. Айтюл му казва, че ще си има братче. Детето отбелязва, че майка му и баща му са скарани. Нур забелязва, че всички рамки в стаята са без снимки и се учудва. Когато слиза по стълбите, Керем я нарича моята Инджи. Нур пита защо рамките са без снимки. Керем едва не се задавя.

После обяснява, че не е идвал тук от години. Извинява се на момичето и се качва в стаята си. Бързо си взима лекарствата, но е разстроен и плаче за своята Инджи. След вечеря Ийт слага Мерт да си ляга. Детето отново говори за бъдещето бебе. Синът им казва, че не го обичат, а са се сдобрили заради бъдещото бебе. Ийт вдига скандал на Иджлял. Тя започва да го обвинява, че е съсипал психиката на Мерт. Ийт обвинява майката на сина си, че не обича детето. Тя иска Ийт незабавно да се ожени за нея.

Той си тръгва ядосан, като разбира, че единствената цел на Иджлял е двамата да сключат брак. Тя казва на майка си, че Ийт няма да се ожени за нея. Вестниците са пуснали статията на първа страница. Керем има важно обаждане.  Нур се опитва да разпита жената. Санджактар предлага да се връщат, защото му е изникнала важна работа. Ийт е бесен, виждайки статията във вестника. На сбогуване Шукрие казва на Нур, че не ѝ пожелава съдбата на двойничката ѝ. Айтюл казва на дъщеря си, че нещата се нареждат. Иджлял се притеснява, че Ийт скоро ще се разбере, че е загубила бебето. Айтюл се опитва да успокои дъщеря си. Когато се прибират, виждат, че вратата на къщата е разбита.

Керем обвинява Ийт, че е влязъл в къщата. Нур се съмнява, бившият ѝ съпруг да го е направил. После забеляза, че пъзелът го няма и всичко е почистено. Открива само едно парче от картинката. Хазал моли Ийт да поговорят. Вика го у тях. Казва, че ще му покаже нещо, което ще сложи край на цялата бутафория. Керем се появява в дома на Хазал. Ийт също малко по-късно пристига на адреса. Търси Хазал, но тя не отговаря. Тогава забелязва да лежи на земята, цялата в кръв. Часовникът на Керем е целият в кръв. Иджлял се обажда на Керем и му благодари за помощта му. Двамата се уговарят да се видят някъде. Докато Иджлял си тръгва с колата, Нур я забелязва. Започва да я следи. Иджлял пристига на срещата с Керем. Нур ги вижда заедно. Иджлял споделя със Санджактар, че при нея нещата не са наред и няма време за губене. Нур звъни на Керем. Той казва, че е в съвещание.

Иджлял продължава да настоява той да откъсне Нур от Ийт. Момичето отива в заведението и хваща двамата там.  Иджлял си тръгва. Нур ѝ казва, че типично в неин стил е да бяга. Иджлял прехвърля отговорността на Керем. Той се извинява, че е излъгал. Нур го обвинява, че си сътрудничи с Иджлял. После му казва, че не му вярва и му е загубила доверие. Керем си признава, че си сътрудничат. Ийт откарва Хазал в болницата. Полицаите го разпитват за инцидента. Той казва, че най-вероятно го е направил Керем.  Санджактар обяснява, че се е срещнал с Иджлял, за да защити Нур. Отново спекулира с добротата на момичето. Нур му споделя, че и тя е загубила детето си и знае каква е болката. Керем се възползва и я моли да остави Ийт и да се съсредоточи в тяхната връзка. В това време му казват, че Хазал е била нападната….

 

Източник: За жената