Начало КЛЮКАРНИК Ето я и новата жена на Стунджи, която топли сърцето му в...

Ето я и новата жена на Стунджи, която топли сърцето му в момента (снимка)

37

43-годишната бургазлийката Дора Арабаджийска , заменила Елица в живота на перкусиониста,

го превърна в мъж под чехъл Перкусионистът Стоян Янкулов-Стунджи няма време да жали за провалената си любов с дългогодишната си житейска и сценична партньорка Елица Тодорова.

Новата му жена не го оставя да се сеща за цицорестата сексбомба, уплътнявайки дните му с пазаруване из столичните хипермаркети.

„Съпругата му Дора Арабаджийска го е превърнала в мъж под чехъл. Все му намира занимания, не го оставя да бездейства и да мисли за глупости”, коментират близки до музиканта.

Онзи ден 51-годишният Стунджи бе заснет от папараците на „Уикенд“ да крачи послушно до жена си в голям магазин за строителни материали и домашни потреби. 43-годишната мениджърка на столичен клуб поведе мъжа си към стелажите с лампи и го накара да вземе енергоспестяващи крушки за жилището им. Той се подчини и безропотно изпълни инструкциите й. Докато Стунджи оглеждаше лампите, съпругата му – бургазлийка по произход, си хареса полилей и помоли да й го опаковат. После с мъжа й се насочиха към касите на хипермаркета, за да платят избраната стока. Артикулите перкусионистът изнесе от магазина с голяма найлонова торба. За негова радост, не му се наложи да мъкне тежката чанта дълго, тъй като на паркинга го чакаше семейната „Дачия”. Музикантът натовари осветителните кола в багажника, след което откара жена си в къщи. С бившата си половинка Елица Стунджи се раздели преди около 5 години, припомнят запознати с отношенията им. Първите българи, представили се успешно на конкурса „Евровизия”, разтуриха връзката си заради системни изневери. Едрогърдата певица си позволяваше забежки с други мъже, което Стоян Янкулов така и не можа да прости и преглътне./За жената