Начало КЛЮКАРНИК Наричаха я гущер, заради начина по който изглежда, а никой не искаше...

Наричаха я гущер, заради начина по който изглежда, а никой не искаше да я наеме на работа-Нещата обаче се промениха коренно!

41

Това състояние в семейството й се пренася по наследство и майка й и баба и имат същите проблеми.

Либи има 10 операции, при които бяха извадени 6000 израстъка.

45-годишната Либи Хайдер от Форт Уейн, Индиана, страда от неврофиброматоза, от която се разболяла през петата си година. Това е рядко кожно заболяване и причинява доброкачествени нараствания, поради което тя има 10 операции, пише The Sun.

Либи водила нормален живот, но когато навлезла в тийнейджърските си години за кратък период, се появили стотици израстъци. Поради това тя търпяла тормоз от връстниците си, но и от възрастните. Всички смятали, че е заразна и я наричали ​​“гущер“.

През 1993 г.

тя забременяла и поради хормоните състоянието й се влошавало допълнително. Тя живеела в хронична болка и имала 6000 израстъци по цялото тяло. Въпреки оперативните усилия, с които тя се опитва да ги премахне, ге многократно се появяват.

Както майката, така и баба й, а също и 4000 души в света

Разходка в парка

– Цял живот съм ходила с дълги ръкави и панталони. Хората ме отхвърлят, никой не иска да ме наема, но и да иска, не мога да работя защото изпитвам болки. Моят любовен живот е, както можете да предположите.

Целият свят видя снимките и Либи събира пари за операция през 2016 г., твърди, че е събрала достатъчно пари и се подложила на операция.

Сега показва на света как изглежда. – След толкова много десетилетия най-сетне ще бъда сред хората без проблеми. Няма лоши коментари. Щастлива съм! – казва Либи.

 

Източник: За жената