Начало КЛЮКАРНИК Ако сложите чесън и дафинов лист в стъкленица, през 2018 г. късметът...

Ако сложите чесън и дафинов лист в стъкленица, през 2018 г. късметът ви ще полудее. Но трябва да го направите, както е обяснено

95

Със сигурност, но и някои външни фактори, които могат да ни помогнат тези енергии винаги да са положителни и ще донесат с тях просперитет и изобилие за нас и нашето семейство.

Разбира се, то зависи и от отношението, което имаме към живота.

Днес искаме да споделим един ритуал, който ще бъде много полезен, за да започнете тази нова година с добър късметлийски старт и е много лесно да го направите.

Със сигурност съставките, от които се нуждаете, са вкъщи. Ако случайно ги нямате, то също лесно можете да си ги набавите и на много достъпна цена цена. Привлечете добри енергии за  2018 година с помощта на чесън и дафинови листа

Както се казва, по-добре е да се погрижите за късмета си и да направите този малък ритуал, който със сигурност ще бъде много полезен за всички членове на вашето семейство, следвайте процедурата стъпка по стъпка и вижте как ще се променят нещата.

Повечето от вас навярно са чували за магичните сили на чесъна и дафиновия лист. Тези две дъхави и лековити подправки се използват не само за подобряване на физическото здраве.Магическите им свойства са познати още от времето на древните гърци и римляни.

За да направите този ритуал за добри вибрации, ще се нуждаете от следните съставки:

Съставки:

1 Малка стъклена бутилка с коркова тапа

7 скилидки чесън обелени и измити

7 дафинови листа

червена панделка

Тук ще обясним стъпка по стъпка как да изпълним този магически ритуал:

Първото нещо, което трябва да направите, е да изсипете съдържанието от стъклената бутилка /ако има нещо в нея/ и да сипете вода. След това да сложите скилидките чесън и дафиновите листа.

Уверете се, че бутилката е добре затворена с корк и след това внимателно разклатете, последното нещо, което трябва да направите е да поставите червената лента върху бутилката, като образувате възел.

След като всички стъпки са завършени, поставете тази стъклена бутилка на любимото си място в къщата. Със сигурност ще започнете да забелязвате колко положителни енергии изобилстват във вашия дом, като добри новини и много успехи за всеки един от членовете на вашето семейство.

Наблюдавайте водата – ако започне да се размътва,  направете отварата отново. Старата стъкленица изпразнете далеч от дома, ро възможност може да го изсипете в течаща вода.

Това е нова година, пълна с безброй възможности, от които трябва да се възползваме, и никога не ни боли, ако включим малко помощ да направим този мощен ритуал, който ще донесе много добри вибрации за всяка цел и проект, които имаме предвид.

Каним Ви да я приложите на практика и да го препоръчате на близките си, така че всеки да има една незабравима година.

 

Източник: За жената