Начало КЛЮКАРНИК Дневен хороскоп за вторник, 23 януари-БЛИЗНАЦИ Добри възможности, СКОРПИОН Нерви, но и...

Дневен хороскоп за вторник, 23 януари-БЛИЗНАЦИ Добри възможности, СКОРПИОН Нерви, но и надежди

26

Вторник е ден през който със сигурност ще гоните личните си цели. В никакъв случай не разрешавайте някой да ви пречи да постигате това, което искате.

Бъдете концентрирани и запазете енергията си.

Дневен хороскоп ОВЕН Целите ви ще се реализират За много от вас денят се свързва с промени, които ще повишават отговорностите им, за сметка на личното време.

Насърчете околните в заниманията им, без да ограничавате ничия свобода, а най-малко на близките си. Желанието на много от Овните за делови промени е осъществимо, но днес работа в това направление едва ли ще е възможна. Денят ще е благоприятен от гледна точка на сигурно предстоящо развитие на въпроса.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ  Проблеми Работата ви днес ще бъде напрегната, затова търпението ви ще трябва да бъде на ниво. Ден на мъдростта, знанията и тяхното използване. Може да ви хрумнат нови идеи или решения. За вас се очертава много напрегнат ден. Надеждата ви за реализация на желана цел е силна, тъй като е подкрепена от реални фактори, но те едва ли ще са достатъчно мощни, за да преодолеят ефективно негативните влияния върху интересуващия ви въпрос.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ Добри възможности Постарайте се да си изясните максимално задачите, по които предстои да работите. Бъдете щедри и изразете подкрепата си към другите, като предавате от опита и мъдростта си. Условията през този ден са благоприятни за осъществяване на целите. За действащите в сферите на бизнеса е препоръчително да се владеят по-ефективно, за да не провалят осъществяването на замисленото.

Дневен хороскоп РАК Не се поддавайте на провокации Ще дадете простор на въображението си и с нетрадиционни средства ще решите възникнал проблем. Научна работа, творчество, усвояване на нови знания и тяхното използване ще ви носят успехи и ще оставате доволни от постигнатото.  Развитието на вашия делови ден ще проличи от самото начало. Ако всичко тръгне добре, така и ще завърши. Ще се сблъскате с провокации, които ще предизвикат неудобства.

Дневен хороскоп ЛЪВ Действайте честно Имате пълната подкрепа на партньор или съдружник при разрешаването на проблеми от лично и делово естество. Обективността ви помага по-добре да реализирате професионалните си, обществени и лични планове. Налице са доста показатели, които подсказват, че денят може да се развие благоприятно. В крайна сметка обаче всичко ще зависи от вас. Не се поддавайте на гняв!

Дневен хороскоп ДЕВА Труден ден Изяснете си спорните въпроси с хората, с които споделяте всичко и продължете на чисто. Дискретността и изразеното ви доверие към околните ще ви помогнат в професионалните, творчески и лични начинания. И при Девите ситуацията не е цветуща. Напрежението е силно, а пречките от административен порядък се оказват трудно преодолими.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ Мъчителни проблеми Подновяване на връзки и контакти с партньори. Такъв ще е денят за някои от вас. Новите знания и информация, които приемате днес са важни за целите на професионалните ви дела. Преобладаващата част от Везните поддържат – макар и слаба, надежда за оздравяване на гнетящата ги ситуация. Един от най-възможните начини е чрез солидно партньорство, каквото в настоящия момент е трудно постижимо.

Дневен хороскоп СКОРПИОН Нерви, но и надежди Ще работите за утвърждаване на позициите си, особено онези от вас, които са на ново работно място. Работата и отговорностите ви днес могат да ви създадат повече напрежение, но не бързайте да се гневите и да търсите причини за недоволство. Мнозина от Скорпионите ще бъдат обект на нечии зли дела и коварство, но тези негативни събития не бива да ви притесняват, защото по никакъв начин няма да ви навредят.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ Пред нов, хубав, плодотворен цикъл Повечето от вас днес са под въздействието на любовни вълнения, които трудно се съвместяват с професионалните задължения. Бъдете добронамерени и не таете злоба към никого, за да вървят гладко делата ви и да се радвате на добри взаимоотношения. И при Стрелците напрежението и постоянните неприятности от околните имат своето реално присъствие от дълго време насам, но вторник е своеобразна граница на този труден период.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ Силно напрежение Заложете на непознатите за другите ваши качества и ги пуснете в ход. В срещи и делови разговори, както и в личните си взаимоотношения запазете добрия тон и овладейте емоциите, които често ви пречат. Днес атаките при Козирозите са в личен план, и най-често става дума за много високо нервно напрежение. В тези условия не е  подходящо да се заемате с важни дела.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ  Проблем във взаимоотношенията Ще приключите навреме започната задача и това ще ви обнадежди за близките дни. Енергетиката на деня засилва умствените способности, олицетворява мъдростта. За успешната реализация на вашите цели през този ден е най-добре да се ориентирате към партньорство с човек, на чиято честност и обективност бихте могли да разчитате.

Дневен хороскоп РИБИ Ярка нервност Уверени сте и другите около вас ще черпят от енергията ви. Старайте се да бъдете полезни с каквото можете и няма да съжалявате. Уважавайки личната свобода на близките си и правото им на избор, не налагайте мнението си и останете спокойни в отношенията си. Като ниво на организация за реализация на деловите и личните си цели, Рибите са достатъчно стабилни.

 

Източник: За жената