Начало ЗДРАВЕ Клепачите ми бяха увиснали и никакъв грим не можеше да ги скрие!...

Клепачите ми бяха увиснали и никакъв грим не можеше да ги скрие! Спаси ме тази съставка, за която аптекарката ми сподели!

61

Има проблем с лице, който се случва на много хора и повечето от тях не знаят как да го лекуват. Това е увисналият клепач .

Това състояние може да бъде доста досадно и изобщо не изглежда добре. Дори гримът не може да го прикрие!

В действителност, увисналите клепачи, които притесняват повечето хора, най-често се появяват с възрастта. И все пак има много млади хора, които също ги имат. Този проблем може да се появи и поради някаква вреда, проблем или заболяване на нервите в тази област.

Тук ще ви представим най-ефективното естествено средство за защита, което може да Ви помогне срещу този проблем и това е яйцето. Този невероятен продукт може да ви помогне да премахнете белези, петна по кожата, черни точки, акне, нежелани косми, може също да хидратира и да заздрави кожата около очите. Ако искате да научите как да се справите с проблема с увисналите клепачи, прочетете статията и открийте как да го направите!

Използвайте яйце, за да премахнете проблема с увисналите клепачи

Ето какво трябва да направите:

Първо, измийте лицето си много добре. Премахнете целия грим, ако имате такъв и след това го изсушете много добре.

След това нанесете яйцето (белтъка от него) върху лицето си, особено върху клепачите. Белтъкът ще бъде достатъчно. Затворете очите си, докато правите това!

Оставете яйцето да изсъхне и след това го измийте с помощта на хладка вода. Почистете го с чиста кърпа.

Можете да използвате това лечение всеки ден, защото е напълно естествено и не причинява никакви странични ефекти. Резултатите наистина ще Ви удивят!

 

Източник: За жената