Начало КЛЮКАРНИК Лора Караджова със скандални подробности за развода и наркотиците

Лора Караджова със скандални подробности за развода и наркотиците

33

Лора Караджова  разкри подробности около разпадналата се връзка с бащата на детето й Валентин.

Това тя направи само пред в. „ШОУ“.   „Истината е, че отношенията ни от доста дълго време насам не бяха добри.

Характерите постоянно не си пасваха, все се разправяхме за нещо. И в един момент просто решихме, че това изобщо не е добре за детето – непрекъснато да расте сред конфликти и кавги. Затова и за наше, и за нейно добро, решихме да се разделим. Разделени определено живеем по-спокойно. Да, вече не сме заедно под един покрив, но пък гледаме редовно да изкарваме повече време тримата заради Алиса. Все пак за едно дете е най-важно да е с майка си и баща си“, сподели певицата пред изданието.

Съмнява се, че с Валентин пак ще се съберат, но пък са запазили приятелски отношения. Лора споделя, че хората лесно правят деца, но не си дават сметка, че след това трябва да останат заедно. Според нея мъжете сякаш се стряскат и бягат от връзката.   „Уважението от негова страна малко липсваше, а мен това ме обиждаше. Всичко друго може и да го има, но като липсва уважение, всичко умира“, категорична е Караджова.

Валентин се справял добре като баща и може всичко да прави, но като цяло – „бяга по тъча и прехвърля почти цялата грижа на майката“. Когато го помоли за помощ обаче, Вальо не й отказвал да удари едно рамо.

Една от основните причини за приключването на връзката им е, че не са си дали достатъчно време да поживеят заедно и да видят дали ще мелят брашно изобщо заедно. Забременяването се е случило много бързо, а след това Лора е имала здравословни проблеми – след счупването на крака й.

Лора споделя, че ще говори открито с Алиса за рисковете в живота. Нейните родители не са разговаряли с нея на тема секс и наркотици и затова тя е стигнала до извода, че трябва да опита от тях, за да знае кое какво е. Като ученичка е пушила марихуана, но е разбрала, че това променя съзнанието и нагласите й, и е решила да стопира този порок навреме./За жената