Начало КЛЮКАРНИК Днес в „Сега и завинаги“: Нур е парализирана, Когато Инджи казва на...

Днес в „Сега и завинаги“: Нур е парализирана, Когато Инджи казва на Керем, че всичко е свършило и хвърля годежния пръстен, той я удря

72

Прочетете какво ще се случи утре (26-и януари) в следващия епизод на турския сериал „Сега и завинаги“, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV. Адил се обажда на Ийт и го вика да му разкаже за Керем.

Елмаз и Хафизе търсят Нур при Керем. Звънят на вратата, но никой не отваря.

Елмаз се съмнява, че младоженците ги няма, но и прислугата я няма. Казва на майка си, че са на меден месец.

Адил пита коя е красавицата на снимката на вестника. Ийт отговаря, че жената, с която е във вестника, повече не го интересува. Тогава Адил му показва изрезка от стар вестник, на която има снимка на Инджи и обяснява, че Керем е бил влюбен в нея.

Нур е парализирана. Керем я разнася като кукла из вилата. Слага я на един стол и започва да я гримира като Инджи.

Ийт е шокиран. Спомня си, че трябва да говори с Хазал и тръгва веднага към болницата. Бащата на Ийт се интересува какво става със сина му.

Ийт пита дали Елмаз се е чула с Нур. Тя отговаря, че най-вероятно младоженците са на меден месец.

Нур се опитва да обясни на Санджактар, че не е жената, за която я мисли. Той ѝ слага перука и се радва, че Инджи се е върнала при него.

Айтюл и Иджлял правят приготовление за сватбата. Бъдещата булка вече си е избрала роклята. Айтюл я снима, защото е много красива. Иджлял звъни на Ийт, но той не отговаря. Айтюл пак я успокоява.

Хазал описва на Ийт, че Керем е психопат. После му написва къде се намира вилата. Ийт веднага тръгва натам.

Керем е гримирал Ийт и я носи до огледалото. Тя споменава, че Инджи е мъртва. Той отговаря, че ще я накаже, защото не си е взела поука от миналото.

Когато Инджи казва на Керем, че всичко е свършило и му хвърля годежния пръстен, той я удря с едно дърво и тя пада по стълбите и умира.

Керем продължава да слага от наркотика на Нур. Тя е парализирана и постоянно спи. Това лекарство, което прави Нур на кукла, е успокоително за коне. Керем настоява двамата да си направят романтична вечеря.

Айтюл е резервирана към сватбата на дъщеря си. Иджлял настоява за огромна церемония, на която да са поканени всички. След което звъни на Ийт. Той ѝ казва, че има работа извън града по работа и пътува. Иджлял недоволства. Керем пуска музика. Сграбчва Нур и я влачи, мислейки си, че танцува с Инджи. Той е планирал интимна вечеря за двамата и я счита за специална, защото през нощта ще се събират.

Ийт пристига в къщата и вика Нур. Керем е бесен. Нур моли Керем да не наранява любимия ѝ. Тъкмо влиза в стаята и Керем му забива конската доза успокоително. Ийт удря Санджактар, който пада на земята, но наркотикът започва своето действие. Ийт заявява, че Нур не е Инджи. Керем настоява пленницата му да каже, че не познава този човек и че трябва да го отпрати. Нур потвърждава.

После Нур му казва, че той е парализиран и че трябва да си върви. Ийт отговаря, че има сили. Керем се връща с пистолет, насочен към Ийт. Нур влиза в ролята на Инджи и се опитва да привлече Керем на нейна страна. Санджактар обещава, че след първата му брачна нощ Ийт Козан ще умре. Керем взима Нур като кукла и я води в спалнята си. Наркотикът започва да действа. Ийт взима пистолета, стреля и ранява Керем.

Нур и Ийт се опитват да излязат от къщата. Керем моли Инджи да не го оставя, но двамата влюбени  си тръгват едва-едва. От къщата се чува изстрел.

Линейки идват да вземат Нур и Ийт. Тя моли любимия си да не я оставя.

Нур е добре. Ийт се среща с нея в болницата. Тя се радва, че той е добре. Настоява да хване ръката на любимия си. Извинява му се за аборта, но го моли да хване ръката ѝ. Ийт заявява, че вече не може да хване ръката ѝ. Пожелава ѝ скорошно оздравяване. Казва, че я е оставил в деня, в който е сключила брак. За него всичко е свършило от момента, в който е казала „да“ на Керем. Нур вика и моли любимия си да се върне и да не я оставя.

Нур тръгва да търси Ийт. Обяснява на роднините си, че няма да се откаже от Ийт. Във вестниците се появява статия за смъртта на Керем. Иджлял се притеснява за брака си. Казва на майка си, че няма да издържи, ако Ийт се върне към предишната си любима.

Нур от своя страна научава, че Ийт ще се ожени за Иджлял. Изпада в истерия и крещи, че няма да му позволи да сключи този брат. Хафизе и

Елмаз се опитват да я успокоят. Иджлял моли Ийт да си тръгне, защото знае какво е щял да каже и не иска да я вижда разстроена. Той я успокоява, казвайки ѝ че ще се оженят след два дни.

В деня на сватбата…

Последните приготовления вървят с пълна сила. Иджлял се стяга, но Ийт не иска дори и да се обръсне. Джахит го съветва, че втори път прави същата грешка и да не се жени за Иджлял. Брат му казва да не прави същата грешка, ако иска да не прощава на Нур. Ийт отговаря, че няма за него любов и който заслужава ще се смее, а който заслужава, ще плаче.

От болницата казват на Нур, че може да посети Хазал. Тя се извинява на бившата асистентка на Санджактар. Обещава, че ще забрави всичко, което се е случило там. Хазал е на противоположното мнение, казвайки, че няма да забрави Керем. Нур й обяснява, че без Санджактар, Хазал ще е много по-добре.

Иджлял все още се притеснява да не се обърка нещо. Фърат тайно наблюдава любимата си. Пие алкохол за смелост. Случайно се сблъсква с Елмаз и бутилката с алкохол пада. Фърат пита бременната дали Нур е все още в болницата…

 

Източник: За жената