Начало ЗДРАВЕ Е тази зима как се нашишкавих. С три лъжици на ден всичко...

Е тази зима как се нашишкавих. С три лъжици на ден всичко излишно изчезна. Мъжът ми не вярваше, а сега и той пие.

66

Решихме да Ви представим мощно лекарство, което ще повиши общото ви здраве, ще ви помогне да намалите нивата на холестерола и да се освободите от мазнините. Основната съставка на това лекарство е чесън.

Напитката насърчава функционирането на органите, пречиства кръвта и повишава способността на организма да се бори с инфекции.

Освен това е изключително полезна за метаболизма и процеса на намаляване на теглото. Съставки:

12 скилидки чесън (обелени)

½ литър червено вино

Инструкции:

Първо, намачкайте скилидките чесън и ги поставете в буркан. След това изсипете виното над тях. Дръжте буркана затворен на слънчево място за 2 седмици. Трябва да разклащате буркана всеки ден. След това, след 2 седмици, прехвърлете течността в бутилка от тъмно стъкло. Консумирайте 1 супена лъжица от тази напитка 3 пъти на ден в продължение на 1 месец. След това направете почивка за 6 месеца.

ЗДРАВНИ ПОЛЗИ

Тази мощна напитка е пълна с противовъзпалителни, антибиотични, противоракови и антибактериални свойства. Тя осигурява следните предимства:

Поддържа здравето на кръвоносните съдове и сърцето.

Лекува възпалителни заболявания.

Намалява нивата на холестерола.

Елиминира токсините от тялото.

Почиства кръвта.

Премахва излишната сол от тялото.

Подобрява метаболизма.

Гори мазнини.

Увеличава енергията.

Увеличава издръжливостта.

Чесънът е чудесна съставка, която е изключително полезна за сърцето и мозъка. Той предпазва клетките в тялото и насърчава процеса на отслабване

Освен това подобрява мозъчната функция, предпазва мозъка. От друга страна, виното е естествен източник на антиоксидантни и противовъзпалителни свойства.

Следователно червеното вино може да предотврати образуването на кръвни съсиреци и да предотврати сърдечни атаки. Освен това, той инхибира растежа и предаването на туморни клетки и ги убива, докато оставя здравите клетки непокътнати.

Taзи нeoбичaйнa ĸoмбинaция oт винo и чecън нe caмo щe зacили имyннaтa cиcтeмa. Дpyгo нeйнo пpeдимcтвo e, чe cпoмaгa зa oтcтpaнявaнe нa излишнaтa coл oт opгaнизмa, пoдoбpявa oбмянaтa нa вeщecтвaтa и спомага за ecтecтвeнaтa дeтoĸcиĸaция. Koнcyмaциятa ce пpeпopъчвa зa лeчeниe нa гинeĸoлoгични зaбoлявaния, както и cимптoми cвъpзaни c гopнитe диxaтeлни пътищa.

 

Източник: За жената