Начало КЛЮКАРНИК Любовен хороскоп за събота и неделя-Жадни за любов и емоции ще бъдат...

Любовен хороскоп за събота и неделя-Жадни за любов и емоции ще бъдат 3 зодии

35

Седмицата най-сетне завършва и идват почивните дни. През уикенда винаги е подходящо да прекараме повече време с най-любимите си хора.

Най-вече с партньора ни, за да наваксаме емоциите и липсата на време през седмицата. Ето какво очаква всяка от зодиите в хороскопа през последния уикенд на месец януари в любовта и романтиката!

Зодия Овен

Ще бъдете много нетърпеливи и жадни за любов и емоции. Седмицата е била тежка и имате нужда от внимание и интимни моменти.

Зодия Телец

Уикендът най-сетне ще имате време за почивка. Ще отделите време за себе си и за партньора си и това ще се отрази чудесно на отношенията ви.

Зодия Близнаци

Периодът е много подходящ за промяна, както в личен, така и е интимен план. Не се чудете много, а се впуснете в предизвикателствата, които предстоят пред вас.

Зодия Рак

Връзката ви има нужда от почивка. Помислете за романтична разходка или вечеря в интересен ресторант. И вие и партньорът ви имате нужда да се заредите с нови емоции.

Зодия Лъв

Горите от любов и силно привличане. Ще бъдете на върха на емоциите си и ще можете да се насладите на прекрасни любовни отношения.

Зодия Дева

Възможно е да срещнете интересен човек идните дни. Той определено ще завърти ума ви и това ще обърка любовните ви планове.

Зодия Везни

Погрижете се всичко в любовните ви отношения да върви по вода. Бъдете мили и любящи и ще получите тези прекрасни емоции обратно от вашия любим.

Зодия Скорпион

В дните, отредени за почивка наистина си починете. Намерете начин да се разнообразите от ежедневието и обърнете повече внимание на личния си живот и най-вече на партньора си.

Зодия Стрелец

Уикендът ще бъде бурен и интересен за вас. Имате късмет в любовта и това ще даде отражение на романтичните ви отношения.

Зодия Козирог

Възможно е да се разочаровате от човека, когото обичате. Не се изнервяйте, а приемете всичко спокойно и обсъдете проблемите, за да ги решите бързо.

Зодия Водолей

Този уикенд ще бъде прекрасен за вас и наистина ще има кой да ви зарадва в любовен аспект.

Зодия Риби

Няма да имате настроение за романтика и любов. Иска ви да отделите време за себе си. Вашият любим обаче ще се погрижи да ви изненада.

 

Източник: За жената