Начало ЗДРАВЕ Никога повече няма да стъпите в салон за красота: Просто смесвате тези...

Никога повече няма да стъпите в салон за красота: Просто смесвате тези две съставки и нанасяте върху лицето за 15 минути. Невероятно!

49

Тук ще ви покажем идеалната маска на лице  и няма да имате нужда повече да ходите в салон за скъпи процедури.

Освен това, няма да имате нужда да купувате най-различни продукти, пълни с химикали, които могат да бъдат вредни за вашето здраве.

Тази естествена маска ще почисти порите ви, ще намали появата на акне, бръчки, а също и видимостта на белезите. Опитайте я, защото няма да ви разочарова.

Необходими съставки:

– 4 супени лъжици сода

– 1 супена лъжица мед

– 2 супени лъжици вода

Начин на приготвяне:

В една чиста купа сложете содата за хляб и меда. Разбърква се добре, докато не получите хомогенна смес, след това добавете водата. Разбъркайте отново и след това получената маска приложете на лицето.

Да не се прилага в районите, около очите и устата. Оставя се да престои в продължение на 10-15 минути. Накрая изплакнете с топла вода и подсушете с памучна кърпа.

Правите това лечение за няколко дни, веднъж на ден и ще забележите значително подобрение. Кожата ви ще стане по-чиста и по-красива.

Съставките, които са включени в състава й са много полезни. Содата действа като антисептик, а меда ще подхрани кожата и има противовъзпалителен ефект.

 

Източник: За жената