Начало ЗДРАВЕ Пийте това преди сън и се събуждайте с по-малко тегло всеки ден!

Пийте това преди сън и се събуждайте с по-малко тегло всеки ден!

809

Уникален начин за отслабване с мед и канела носи огромна удовлетвореност на всеки, който е започнал този хранителен режим.

За кратко време всеки един от вас ще се отърве от няколко килограма, в зависимост от продължителността на диетата.

Отслабване с мед и канела

Комбинацията от мед, канела и джинджифил е способна да сътвори чудеса с вашето тяло.

Нормално е да преминавате през различни етапи от живота си, а зимните дни да качвате повече килограми. Пролетта и лятото са идеално време за стартиране на диети.

Домашен мед в комбинация с канела доказано нормализира обмяната на веществата. Отслабване с мед и канела всъщност се обяснява с мощните антипаразитни свойства на двата продукта. По отделно те също са изключително полезни, но когато се смесят, са способни на истински чудеса.

Домашен чай от мед и канела

За целта се смесват две части мед и една част канела. Нужна ви е канела на прах. Тя се залива с вряла вода и се оставя за близо 30 мин (покрийте я с кърпа). За един литър вряла вода се слагат 2 супени лъжици мед и 1 лъжица канела.

След като се убедите, че канелата е изстинала, добавяте мед и оставяте в хладилник за период от една вечер. Приема се два пъти на ден по половин чаша – сутрин преди закуска и вечер преди да си легнете. Освен, че ще отслабнете, вие ще се пречистите и ще се почувствате страшно добре. Много хора успяха, ваш ред е!

Отслабване с мед и канела би могло да се съчетае с приема на джинджифил. Правите чай от джинджифил и малко канела. Ето как се прави питието:

Нужда ви е каша обезмаслен кефир. Слагате 1/2 чаена лъжица канела и джинджифил, също така една щипка червен пипер. ВАЖНО: Не заменяйте кефир с вода, защото би могло да се получи раздразнение на стомаха. Кефира всъщност го предотвратява. Отслабване с мед и канела е отличен начин да се отървете от килограмите, които ви пречат. Резултатите са удивителни!

 

Източник: За жената