Начало КЛЮКАРНИК Дневен хороскоп за вторник, 30 януари-ДЕВА Добро справяне, РИБИ Контролирайте се качествено

Дневен хороскоп за вторник, 30 януари-ДЕВА Добро справяне, РИБИ Контролирайте се качествено

41

Вторник е ден, през който определено трябва да избягвате конфликтните ситуации. По този начин ще си спестите някой ненужни проблеми, които биха повлияли негативно на цялостното ви положение.

ОВЕН Пазете се от конфликти Съзнанието, че има какво да кажете и направите ще ви мотивира за действия, различни от планираните. Това е ден на хармония. Благоприятната енергетика засилва творческото въображение, пораждат се нови идеи. Вашата сполука във вторник е „на кантар”.

Не може да се отрече, че разполагате с много силен шанс, както не може да се пренебрегне и фактът, че ще участвате в остри конфликти, които ще избухнат във връзка с интересите ви.

ТЕЛЕЦ Пречки и проблеми Ще бъдете поставени в ситуация да търсите с други хора решение на създал се проблем, което ще ви сближи. Работете по осъществяване на идеите, от които се интересувате, и които са важни за вас. Повечето от Телците ще овладеят високото си вътрешно напрежение, за да не си създават допълнителни затруднения при осъществяването на целите си, но това едва ли ще е достатъчно, за да избегнете острите конфронтации.

БЛИЗНАЦИ Остри кавги Предстои ви вземането на важно решение, свързано с професионалните ви ангажименти. Новите ви идеи събуждат основателен интерес у вас и ви мотивират да ги осъществите. Изразително напрежение е характерно и за Близнаците днес. Свързано е предимно със съдружническите делови взаимоотношения.

РАК Владейте се В чудесно настроение сте и едва ли работата ще е предпочитаното от вас занимание. Добрите намерения ви насърчават да напредвате в работата, която ви е по сърце и я вършите с чувство на отговорност, а някои и с удоволствие. Много нервен ден поради сблъсък на интереси и остро противопоставяне. Твърде вероятно е до дадете заслужен урок ня противниците си, но това не във всички случаи ще е добро, защото ще постави началото на промени.

ЛЪВ Укротете емоциите С вяра в силите си ще работите въпреки трудностите и ще успявате. Като организирани и практични хора се възползвайте от даденостите, но не нарушавайте хармонията на деня с груби действия. Вторник е характерен с резки промени на настроението, предизвикани от остри, а в много случаи, и неукротими конфликти. За мнозина от зодията е съмнително, че ще се владеят.

ДЕВА Добро справяне Отношенията ви със заобикалящите са влошени и е възможно това да ви донесе известни главоболия. Поддържайки положителни мисли и нагласа към всичко, което ви заобикаля и предстои, ще бъдете не само в хармония с енергетиката на деня, но и ще свършите повече работа. При Девите напрегнатите моменти не са малко, но вие притежавате във висока стерен уменията да се владеете и да преследвате целите си чрез методите на дипломатичността.

ВЕЗНИ Овладейте положението В професионалната сфера ще впечатлявате с уменията си, стига да сте отговорни към задачите и хората около вас. Обръщайте внимание на новите си идеи и без да се суетите работете върху към реализацията им. Нивото на дразнимост рязко е скочило при Везните, а това е много лош показател за успешната ви реализация. Овладейте положението и не позволявайте противоположните лични  интереси да прераснат в неукротим скандал.

СКОРПИОН Работете по планираното Ще имате причини да сте доволни от себе си. Резултатите от изпълнението на служебни, бизнес и лични ангажименти ще затвърдят изграденото мнение и позиции, които имате, но и ще оставите впечатление след себе си на сериозни и отговорни хора. Този ден ще донесе успех на онези от зодията, които предварително са планирали изпълнението на целите си и последователно реализират решенията си.

СТРЕЛЕЦ Не се раздвоявайте Ще бъдете в добро настроение и възможност да отхвърлите задачи, които отлагате от доста време. Вникнете в детайлите и насочете енергията си в желаната посока, за да внесете повече яснота в работата си и там, където ви зоват интересите ви. Силният ви късмет за реализация на лични цели е подчертан, но не така стои въпроса с деловия шанс.

КОЗИРОГ Избягвайте разправиите с администрация Заемате се с начинание, което предполага специфични умения. Разработване на нови идеи, проекти, срещи, подписване на споразумения и друга делова и творческа работа ще направи деня на много от вас забързан, но интересен и ползотворен. Днес Козирозите не бива да се конфронтират с административни фактори.

ВОДОЛЕЙ  Не давайте предимство на емоциите Повече ще работите и по-малко ще считате за нужно да се обяснявате, което поведение ще ви донесе и успехи днес. На срещи от професионален, обществен, политически и личен характер ще обсъждате развития и нови идеи. Водолеите разполагат с изключителен шанс за осъществяване на проектите си, но и с много слаби възможности за себевладеене.

РИБИ  Контролирайте се качествено Каквито и затруднения да срещнете днес, ще се справите и по-уверено ще продължите напред. Умението ви да преговаряте ще ви донесе успех в предстоящи делови срещи. Силен шанс за реализация на лични и делови цели, и не по-слаба решителност за себеналагане, дълбоко белязана от реакции на непримиримост. Стилът не е обещаващ. Възможностите ви са твърде ярки и с повече гъвкавост ще ги реализирате.

 

Източник: За жената