Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Ийт купува къща, а Нур се нанася...

Днес в Сега и завинаги: Ийт купува къща, а Нур се нанася в съседната и става секретарка на Джахит

29

Вижте какво ще се случи днес (30-и януари) в следващия епизод на турския сериал “ Сега и завинаги „, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Ийт купува къща и предлага на Джахит да наеме съседната къща. Той отказва под предлог, че иска да си помисли повече, защото нещата с Елмаз и родителите й са малко объркани.

Нур говори с Джахит и иска той да ѝ помогне. Елмаз също го търси, за да обсъдят въпроса за къщата.

Назан търси Джахит в хотела. Елмаз я вижда и двете се скарват. Айтюл и Иджлял също ги виждат. Намесват се в техния разговор. Назан усеща тяхната подкрепа и заплашва Елмаз. Бащата на Ийт също чака Джахит на паркинга. Вика го по име.

Джахит в първия момент не познава кой е възрастният човек. Назан се оплаква, че никой не я е потърсил и тя е обидена на майка и дъщеря. Айтюл отговаря, че бившата й снаха е много виновна. Когато научава, че на следващия ден ще е делото за развод, започват да я успокояват.  Джахит упреква баща си заради неговата жестокост.

Синът казва, че отдавна всички са го заличили, защото е убил майка им. Нур казва на Елмаз да не се занимава с онези трите, а да си гледа бебето. Излиза от хотела и вижда, че Джахит се разправя с възрастния човек. Джахит е разстроен и трепери. Нур се опитва да разбере какво му е. После му предлага да я наеме като негова секретарка. Ийт все още обмисля думите на Нур, въпреки горчивината която има.

Нур убеждава Джахит, че ако Ийт се е ожени за Иджлял, те няма как да са щастливи. После го пита, дали вярва в тяхната любов и отново го моли за помощ. Бащата на Ийт се прибира в колибата си на брега и получава сърцебиене. Адил му дава лекарствата. После го упреква. Старецът настоява да говори с Ийт, за да му разкаже истината за сестра му, която е в опасност. Джахит се появява в хотела. Назан го посреща. Настоява да говори с него.

Елмаз също настоява.  Джахит се качва в стаята си. Ийт е там. Пита брат си какво му е. Джахит е отнесен, но не споделя нищо с Ийт. Иджлял отваря кашона с подаръка и вижда новата булчинска рокля. Мерт се радва, но майка му е посърнала. Моли Айтюл да изведе детето. Иджлял казва, че няма да има нова сватба, защото не може да се омъжи за него. Нур е получила работата и се разкрасява. Елмаз отново споделя своите мечти с братовчедка си. После съобщава на Нур, че Ийт е купил нова булчинска рокля. Иджлял обяснява на Ийт, че не може да се омъжи за него, защото все още обича Нур. Дори е съгласна той да се върне при Нур. Ийт обещава, че всичко вече ще бъде заради сина му. Иджлял го моли да се отрече от любовта си, но той не може. Иджлял се оплаква, че Нур е потъпквала гордостта й. Освен това се държи зле с нея. Ийт се ядосва от думите на Иджлял. Ийт отива в стаята на Нур и й вдига скандал. Елмаз се учудва, но Нур го приема нормално, разбирайки, че Иджлял е вдигнала нервите на Ийт. Айтюл е доволна от ефекта, постигнат от думите на дъщеря си. Нур става секретарка на Джахит. Персоналът на фирмата започва да клюкарства. Джахит е притеснен, защото не знае как ще реагира Ийт. Ийт вижда баща си пред входа на фирмата, но го отминава. После се чуди защо персонала го гледа особено. Ийт вижда Нур при брат си. Мисли си, че гостува на брат си. Нур казва, че работи във фирмата като секретарка на Джахит. Братята придружават Назан в съда. Ийт е бесен упреква брат си, защото е назначил Нур като секретарка. Джахит казва на брат си, че няма да я изгони. Нур му казва, че ако я изгони, тя отново ще се върне. Ийт се прибира ядосан в кабинета си. Нур разбира адреса на къщата, където ще се мести Ийт. Делото за развод започва. Назан заявява, че не иска да се разведе с мъжа си. Джахит съобщава на Елмаз, че не е успял да се разведе с Назан. Нур вижда къде се намира новата къща на Ийт. Опитва се да я наеме, но не може да си позволи наема. Семейство Козан се нанася в новата си къща. Изведнъж забелязват, че Нур е наела съседната къща. Отива и поздравява Йит и Иджлял. Иджлял не вярва в случайности. Без малко да се скарат с Ийт, но той се намесва. После Ийт иска обяснение от Нур защо постъпва така…

 

Източник: За жената