Начало КЛЮКАРНИК Топ 3 на зодиите, от които мъжете лъжат най-много

Топ 3 на зодиите, от които мъжете лъжат най-много

23

Едно от най-неприятните неща за една жена е да има до себе си мъж, който лъже и мами. Колкото и да ни се иска да повярваме, те трудно се променят, особено ако измамите са им в кръвта от раждането.

За това кои са тези мъже, които не са честни с половинките си, можем да разберем много лесно и точно от зодиакалните знаци. За да не се чудите повече, представяме топ 3 на зодиите, от които мъжете лъжат най-много.

Близнаци Мъжете Близнаци са „най-хлъзгави“ представители на силния пол в зодиака.

Жените просто не трябва да вярват в думите им прекалено много, защото все някога ще се разочароват. Те са много словоохотливи и забавни, но някак успяват да заблудят и подведат дамите относно своите скрити тайни. В същото време тези мъже са склонни да разпространяват чуждите тайни и дори да ги „украсяват“.

Риби Мъжете от зодия Риби са собственически настроени към половинката си и са много ревниви. Те в някаква степен приличат на Лъвовете в това, че са склонни да излъжат и измамят партньорката си без да се усетят или да се замислят колко много ще я наранят.

Мъжете от този знак често дават поводи за ревност на любимата си, просто защото много им личи, ако някоя друга жена ги привлече по някакъв начин.Лъв Мъжете от този зодиакален знак имат наистина огромно его и винаги са жадни за внимание. Те могат без да искат (от чиста суета) да преминат границите на лоялността и да измамят половинката си, без дори да си дадат сметка за това, което правят. Въпреки че може да си мислите, че сте в безопасност с партньор от зодия Лъв, поне по отношение на изневери, то истината е, че той все се оглежда за нова „плячка“.

 

Източник: За жената