Начало КЛЮКАРНИК Тя имаше тежък живот: Беше изнасилена на 9 години, родила бебе на...

Тя имаше тежък живот: Беше изнасилена на 9 години, родила бебе на 14 години, а днес е на върха на света

26

Детските и трагедиите в живота са в историите на някои от най-големите звезди, които днес са постигнали голям успех благодарение на работата и щастливата среда.

Опра Уинфри е родена в бедната провинция Мисисипи, а по-късно е израснала в град вътре в близост до Милуоки. Животът й не е идеален, както е сега, особено детството.

Тя била изнасилена на 9-годишна възраст и на 14 г. тя забременяла. Има още една трагедия, след като умира бебето.

Веднага след това е изпратена да живее с баща си  бръснар в Тенеси, където все още дори е в гимназията, на 19 години, приема работа в радиото и започва като ко-водещ на местните новини.

С емоционална зрялост за кратко време получава предавания на арената на ежедневните контактни предавания, след получаване на трето място на местно ниво тя получава и първо място в Чикаго, прави собствено производство и създава фирма, известна и в чужбина и така й кариера тръгва във възходяща линия.

Уинфри днес притежава огромно богатство и живее в „обетованата земя“, нейният имот от 42 акра с изглед към океана и планините в Монтесито, Калифорния. Тя живее със съпруга си Стетман Греъм, който е във връзка с нея от 1986 г.

насам, но нямат деца.

 

Източник: За жената