Начало КЛЮКАРНИК Дневен хороскоп за четвъртък, 1 февруари – ВЕЗНИ Силен шанс за успех,...

Дневен хороскоп за четвъртък, 1 февруари – ВЕЗНИ Силен шанс за успех, РИБИ Успех

33

Четвъртък ще даде отличен старт на новия месец. Предпоследния ден от седмицата ще бъде изпълнен с динамика и възможности за лична реализация.

Не пропускайте възможностите, но не се и впускайте сляпо в тях.

Дневен хороскоп ОВЕН
Разгръщат се промени
Очаква ви доста работа днес, затова се захванете сериозно и не позволявайте да непредвидени обстоятелства да провалят плановете ви. Този ден от работната седмица е характерен със силно напрежение и затруднения за реализацията на деловите цели. За да ги осъществите  е необходимо да се съюзите с хора от вашия бранш. В момента започват промени за вас, които ще продължат около два месеца.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Укрепете се
Събитията ще ви помогнат от всички страни да видите настоящето си и да определите приоритетите си. Още сега Телците следва да укрепят позициите си и да следят много внимателно поведението на съперниците си през следващите делници. Голяма е вероятността да попаднете под ударите им и въпреки завишената ви активност, осъществяването на деловите намерения да пропадне.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Силно напрежение
Финансовото благополучие, за което се борите е почти осъществимо. Преобладаващата част от Близнаците трудно ще намерят удобно място през този ден. По принцип често променяте позициите си, а днес ще е невъзможно да намерите здрава основа, върху която да стъпите. И за вас четвъртък е начало на преобразувания. За някои се задават  здравословни проблеми.

Дневен хороскоп РАК
Не хитрувайте!
Денят ще ви донесе възможности да покажете истинската си същност. Раците ще реализират през този ден някои важни контакти  и успешно ще отстранят някои пречки от пътя си, но не всички. Това ще е и причината за частичната реализация на делата ви. Все пак постиженията ви няма да са слаби, ако сте усърдни. Хитруващите ще се провалят.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Разгръщат се промени
Приемете предизвикателствата в живота си като средство да сте будни и в крак с новостите. За представителите на Лъв предстоят промени, които вече за мнозина от зодията са започнали. Добре е да не прибързвате, за да не изпреварвате събитията или да последва сблъсък с противници, който при мнозина може да засегне основите на деловата им стабилност и сигурността.

Дневен хороскоп ДЕВА
Успехът и напрежението са неразделни
Не давайте израз на отегчението си към поведението на колегите, бъдете вежливи и готови за взаимопомощ. Представителите на Дева, а всъщност не само те трябва да свикнат с факта, че реализацията им в различните делови сфери ще става все по-трудна поради липсата на облекчаващи фактори и стимули за напредък. За сега ситуацията още е в равновесие, което следва старателно да укрепвате.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Силен шанс за успех
Ще се почувствате защитени, ако сами се погрижите за интересите си, каквото и да ви струва това. Четвъртък разкрива много добри възможности за реализиране на цели, свързани с обществените среди и с освобождаване от делови проблеми. Шансът ви  за осъществяване на лични цели и за разгръщане на делови проекти е много силен. Някои Везни ще имат сблъсъци с противници.

Дневен хороскоп СКОРПИОН
Раздвижване
Предстои ви да се занимавате с интересни дела днес, затова едва ли ще усетите колко бързо ще премине този ден. За Скорпионите е особено важно да укрепят онези сфери и участъци в дейността си, които са уязвими и биха могли на застрашат сигурността им. В момента за вас, както и за представителите на други знаци се разгръща етап за промени, които в почти всички случаи обхващат деловия сектор.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Нерви
Запазете доброто си настроение, не се отдавайте на мрачни мисли и предположения. Нервен ден, характерен не поради неразрешими проблеми, а защото ще се сблъскате с неприятности при отстраняването на пречки. Действайте самостоятелно и не слушайте околните, защото това ще е най-сигурният начин да се опазите от лъжите им и съответно да постигнете целите си.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Проявете повече активност
Не си пречете сами. Освободете се от вътрешните си съмнения и ще постигнете напредък, както в професионален, така и в личен план. Козирозите успяват да реализират намеренията си, но денят не блести с нещо особено, макар че възможности не липсват. Видимо е, че превъзмогнете ли влиянието й, ще действате по-концентрирано и мнозина ще насочат вниманието си към цели, в които скоро ще постигнат ярък успех.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ
Действайте стратегически
Избягвайте да се конфронтирате с онези, които не споделят мисленето и целите ви. Ако очаквате че само присъствието ви е достатъчно, за да подчините другите на желанията си – определено грешите и денят вместо успешен, ще бъде силно напрегнат. Силно изразена е възможността да действате стратегически по целите си и да ги реализирате през следващите дни.

Дневен хороскоп РИБИ
Успех
Отнесете се с повече разбиране към нечии действия и не правете оценка преди да сте наясно с детайлите. Силно благоприятен, четвъртък предоставя чудесни възможности на Рибите за желана реализация. Мощното ви оръжие е силният късмет, с който ще разполагате през деня и чрез чиято помощ ще осъществите намеренията си. Някои от родените ще са притиснати от здравословен проблем.