Начало ВЕСТИ 78-годишната й майка страда от деменция. Сестрата, която се грижи за нея...

78-годишната й майка страда от деменция. Сестрата, която се грижи за нея направи непростимото!

30

Много хора мислят, че всеки може да се грижи за болните възрастни хора. Но не всяка сестра може да се нарече добра.

Съществуват и големи гаднярки сред тях. Когато Джина Марсдън наема 46-годишната Стейси Джордж за майка си, тя не й харесва веднага.

Отказвайки  сляпо да се довери на препоръките на фирмата, за която работи Стейси, жената инсталира скрита камера в стаята на майка си. Механичният шпионин позволява на Джина да наблюдава акво се случва вкъщи.

Бързо решава да погледне как работи сестрата, а работодателят е вцепенен. 78-годишната Сабина се е сгушила в ъгъла на дивана, докато Стейси бие бедната женица. След като казва на възрастната жена, че смърди, сестрата я удря няколко пъти. Изплашената баба се увила в одеяло, но бавачката решила да ѝ отнеме дори такова утешение!

Болната от деменция италианка Сабина можеше само с ужас да повтаря „Мама Миа“ . За щастие местоработата на дъщерята на е буквално на двеста метра от къщата.

Виждайки такава картина, жената незабавно се втурва да помогне на майка си. Ядосаният Марсдън веднага ѝ посочва вратата!

По-късно зрителите на видеоклипа отбелязват плашещото спокойствие на Стейси. Осъзнавайки, че не може да се оправдае и да обвини охраната на отделенията, побойничката кротко си дояжда сандвича си и едва след това си тръгва.

Джина обаче няма да позволи на медицинската сестра да ѝ се размине. След като жената помага на майка си, тя се обажда на полицията!

Уви, полицаите накрая решават да освободят Стейси и да се ограничат само до една забележка. Джина е сигурна, че тя ще продължи да се отнася така с възрастни хора, или деца и накрая ще влезе в затвора. Побоят над възрастната жена изглеждал недостатъчна причина да накажат медицинската сестра правилно.

Е, най-малко фирмата, в която е работила Стейси, вече се е отървала от ужасната бавачка. А Джина решава да качи в мрежата видеоклип, заснет от скритата камера. По този начин тя се надява, че лошата репутация на сестрата ще й попречи да намери нова работа в тази област и отново да тероризира възрастни хора!

 

Източник: За жената