Начало КЛЮКАРНИК Ивайла Бакалова пърха на крилете на любовта, но бившият й Румен Вълка...

Ивайла Бакалова пърха на крилете на любовта, но бившият й Румен Вълка току-що я поля с ледения душ! Няма прошка!

54

Новата любов на миската Ивайла Бакалова ще й излезе солено. Откакто се разчу, че се е загаджила с бизнесмена Веселин Денков, красавицата е останала без покровителството на бившия си мъж – Румен Гайтански – Вълка, пише „Уикенд“

. Босът на боклука решил да я накаже, че отново се е афиширала с любовник в обществото и настоял да прибере при себе си дъщеря им Рая, както и солидната издръжка, която от години й изплаща за грижите за детето.

„От близо месец Ивайла не се е виждала с дъщеря си. След коледните празници Рая остана в София при баща си и сега двете си общуват само по интернет и по телефона. Никой не знае колко време ще продължи това положение, но тя е притеснена, че ако на Румен не му мине, ще се наложи да се върне в България, за да не е постоянно далеч от детето си”, издават близки до миската.

Макар положението да е доста напечено миската ще стисне зъби и ще изкара до край плановете си. Чак след това ще реши дали да се прибере при детето си и да се опита да стопли отношенията с бившия си мъж, за да приеме новите условия, в които двамата да си поделят грижите за госпожицата.

Решението да замине за Дубай с Рая от години не се радвало на особено одобрение от Вълка, но той нямал особени аргументи, за да му се противопостави.  До последно се надявала, че всички клюки за любовника й няма да нанесат щети на живота й до сега, но след като се разбрало за отношенията им, проблемите започнали. Първият бил свързан с това, че Румен Гайтански поискал дъщеря му да се прибере в София, вместо да е с майка си и новия й любовник, а след това и преустановил изплащането на издръжката за момичето, което доста ударило по джоба на красавицата.

„Заради всички проблеми няма да е чудно, ако Ивайла скоро се раздели с Брадата. Не е проблема само в парите, а в това, че дъщеря й страда”, нищят още запознати с положението около миската.