Начало КЛЮКАРНИК Никол Станкулова се омъжва със сватба за 1 млн. лева-Ето кога ще...

Никол Станкулова се омъжва със сватба за 1 млн. лева-Ето кога ще е сватбата!

98

Синоптичката от Нова тв Никол Станкулова се омъжва през лятото, става снаха на банкера Цеко Минев

Синоптичката от Нова тв Никол Станкулова ще посрещне 30-ия си юбилеен рожден ден на 8 август с нова фамилия – пише в. „Уикенд“.

Дългокраката красавица стяга пищна сватба с приятеля си Теодор, син на собственика на Първа инвестиционна банка Цеко Минев, която е насрочена за началото на юли – разкрива изданието.

Лятната сватба на Никол Станкулова все още е с „плаваща“ дестинация – синоптичката и избраникът ѝ се колебаят дали да не организират венчавката си на морето в курорта „Св. Св. Костантин и Елена“ край Слънчев бряг, или да си останат в столицата. Отсега обаче е ясно, че на бляскавото събитие ще присъстват поне 300 внимателно подбрани гости.

Организацията на венчавката е поета от самата Никол и майка ѝ Елена, които лично съставят програмата за събитието. Близки до синоптичката разкриват, че наскоро тя е летяла до Париж с родителката си, за да оглежда булчински рокли. Никол се колебаела между 3 сватбени тоалета, всеки от които е дело на виртуози в областта на висшата мода. По мнение на нейн приятелки, видели снимки от пробите в парижките бутици, на Никол Станкулова добре ѝ стоял тоалет на ливанския топдизайнер Зухаир Мурад. Тя обаче предпочитала булчинска рокля от последната колекция на „Диор“, чиято цена надхърляла баснословните 30 хил. евро.

Според предварителните разчети сватбата на Никол Станкулова и Теодор Минев ще струва около 1 млн. лева, като по-голяма част от разходите ще бъдат поети от бъдещия свекър на красивата синоптичка – банкера Цеко Минев. В цената на венчавката са калкулирани хонорарите на дузина музикални звезди от България, както и на гост-изпълнители от чужбина.

 

Източник: За жената