Начало КЛЮКАРНИК Още никой не знае, вижте първи снимки, ще ви паднат очите! Вижте...

Още никой не знае, вижте първи снимки, ще ви паднат очите! Вижте новия палат на Гала и Стефан, отвяха всички!

35

Гала е на път да фалира Стефан, блондинката искала все по-скъпи подаръци, последния й каприз е апартамент в Банско

Гала е на върха на щастието. Актуалната й половинка Стефан задоволява капризите й редовно. Последното желание на водещата на „На кафе”, което изпълнил било да й купи апартамент в зимния курорт Банско.

С баровския си имот известната светска двойка се сдобила преди по-малко от месец. Стефан бързал да вземе имота за да не изпуснат с половинката му активния зимен сезон. Луксозното жилище било в прочутия комплекс „Пирин Голф”. В който освен, че можеш да нощуваш предлагат и желаещите да си закупят вила, апартамент или малко студио. А там собственици на имоти са много световно известни скиори.

Така туристите се снабдяват със собствено местенце да отмарят необезпокоявани от никого и по което време на годината искат.

Според справка най-малките по квадрати помещения се търгували за по 100 хиляди лева. Но ако си мислите, че Гала ще се задоволи с нещо малко се лъжете.

Тя харесала не някакво си студио, а апартамент с две спални по-обширен хол с кухня и прилежащ двор, от който да се разкрива прекрасна гледка към снежния Пирин, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

За да изпълни всичките й мераци Стефан се изръсил с 200 бона в левове. Влюбените пиленца нямали търпение да изтече работната седмица и всеки уикенд се мятали на колата и пътували за Банско. Където отмаряли от натовареното софийско ежедневие и прекалено замърсения въздух на столицата.