Начало КЛЮКАРНИК Анджелина Джоли предизвика истински фурор в Париж! Показа уникално тяло и дръзка...

Анджелина Джоли предизвика истински фурор в Париж! Показа уникално тяло и дръзка визия (Снимки)

44

Холивудската звезда Анджелина Джоли предизвика истински фурор в Париж. 40-годишната звезда показа уникално тяло, дръзка визия и самочувствие, за което би й завидяла всяка парижанка.

Актрисата е на посещение във Франция, заедно с шестте си деца.

Като този път демонстрира дух и увереност, които са наистина за завиждане.

Анджелина реши да се разходи из столичните търговски центрове, като показа изключителна фигура, стил и очарование. Актрисата даде да се разбере, че неглижира клюките по свой адрес и също така не й пука особено какво мислят хората за теглото й.

Анджи изглежда в страхотна форма, смело заголва крак и не й пука изобщо за мнението на околните. И въпреки реакциите в мрежата, че не отива на жена на средна възраст да се разголва така, адмирациите на феновете бяха много повече.

Припомняме ви, че Анджелина Джоли е една от най-известните звезди в Холивуд. И също така имаше сериозни проблеми с теглото. Актрисата бе стигнала плашещо тегло, а мнозина с ужас коментираха, че вероятно страда от анорексия. Оказа се, че звездата не е в толкова лошо състояние, но ситуацията със здравето й наистина не бе за подценяване. Анджи изглежда най-накрая е открила лекар и лечение, защото изглежда по-добре от всякога.

Откакто реши да се оттегли от активна кинокариера и да се посвети на обществени инициативи, Анджелина е на седмото небе от щастие. Актрисата все повече се превръща в най-влиятелната фигура в ООН, а вратите на всички държавни институции са отворени за нея. Без значение дали става въпрос за кралски дворци, президентски резиденции или бизнесмени, Анджелина е приета отлично навсякъде. Холивудската звезда активно гради имидж на влиятелна обществена фигура. И не крие, че има амбиции за Белия дом. След края на Тръмп — мандата.

 

Източник: За жената