Начало КЛЮКАРНИК Днешната събота не е като другите! Денят е осеян с критични рискове,...

Днешната събота не е като другите! Денят е осеян с критични рискове, но Алена спря тока на тези зодии! В никакъв случай не трябва да

27

ОВЕН

Не се занимавайте с търговия. Денят забранява да подписвате финансови документи и да приключвате със служебни финансови проблеми, дори и ако сте упълномощени за това.

Отложете деловите срещи и разговори, ако ви е трудно да се концентрирате и да чуете всичко по обсъжданата тема. Късметът ви изневерява.

ТЕЛЕЦ

Новите ви идеи са възприети и началото на тяхното осъществяване ще ви донесе удовлетворение. Стабилизирайте постигнатото в изминалите дни от началото на годината. Трудностите в днешният ден преодолявате с лекота, ако повярвате във възможностите си. Нямате причина за тревоги и песимистично настроение.

БЛИЗНАЦИ

Очаквайте неблагоприятни промени до обед в този ден, но не се гневете, ако искате да се възползвате от тях. Ако не се амбицирате да работите сами ще провалите плановете си. Ще извлечете лична полза от служебните си задачи, но в късния следобед, така че се въоръжете с търпение.

РАК

Идеите ви са перспективни. Служебна задача, която сте започнали сутринта, ще ви зарадва не само с добри резултати, но и с отлични приходи до края на този месец. Дългоочаквана новина, поднесена ви при провеждане на делова среща, е гаранция за постигането на поставената цел и за нов професионален възход.

ЛЪВ

Проведете планираните делови разговори. Съществуват благоприятни тенденции за развитие на вашия бизнес. Помислете за нови възможности позволяващи ви интелектуално развитие. Не отказвайте  предложенията за допълнителна работа.

ДЕВА

Открийте и поправете допуснатите грешки, ако оказват влияние върху професионалните ви планове. Помислите как да осъществите новите си идеи без странична помощ. Разчитайте само на себе си при изпълнение на служебните си задачи. Подобрете материалното си състояние.

ВЕЗНИ

До обед ще научите, че през изминалата седмица сте спечелили неочаквано много пари. Преводът им няма да закъснее и ще ви позволи да инвестирате в предложения ви печеливш проект. Не забравяйте, че успехът ще бъде с вас, ако приемете помощта на хората, на които изцяло можете да се доверите и не пропуснете да им благодарите.

СКОРПИОН

Късметът днес е далеч от вас, но не ви притеснява. Имате нови идеи и планове. Радва ви бързият и отличен резултат от успешните начинания, на които всички гледаха с недоверие. Заредете се с увереност в успеха си на работното място. Не се лишавайте от колегиална подкрепа, която ще ви зареди със сили.

СТРЕЛЕЦ

Прибързаността и устремът ви към поредната цел е причина за необмислените ви постъпки. Не приемайте допълнителни служебни задачи, ако надхвърлят вашите възможности. Хванали сте се на работа, напълно уверени, в своите сили, горящи от желание да я доведете докрай. Не е изключено да усетите опити да ви подчинят.

КОЗИРОГ

Бъдете честни в отношенията с близките си и с вашите колеги. Преценете дали сте доволни от постигнатото до момента. Избегнете неочакван обрат заради вашата неувереност и емоционални реакции. Ако се заредите с решителност и съумеете да си наложите достатъчно търпение ще се справите с трудностите.

ВОДОЛЕЙ

До обед  поставете ново професионално начало. Помислите за промяна на дейността си. Очаквайте важна делова среща и я проведете дори и ако не е планирана предварително. Прибързаността е забранена. Не разчитайте на късмета си, пише Пик.

РИБИ

Не ви върви с общуването. Попадате на хора, които не ви изслушват и сякаш отказват да приемат сериозно идеите ви. Обмислете детайлно действията си и се заемете с поставената цел. Не бързайте да се хвалите с приходите си, за да не ви завидят. Ако сте си направили планове как да вложите парите си, могат да ви провалят.