Начало КЛЮКАРНИК Истина ли е това?! Обявиха: Мъжът на Гала я….

Истина ли е това?! Обявиха: Мъжът на Гала я….

30

Мъжът на Гала буквално я е спасил от уволнение. Въпреки че дразни повечето зрители, Стефан е увеличил рейтинга на предаването „На кафе” чувствително, като по този начин е предотвратил свалянето на сутрешното шоу от ефира на Нова телевизия, пише „Уикенд“. и Блиц.

От 12 години Стефан и Гала живеят под един покрив, а от 5 месеца са двойка и на телевизионния екран. На 7 септември водещата откри новия сезон на сутрешното предаване „На кафе” заедно с любимия си мъж. Оказва се обаче, че именно появата на Стефан е спасила ниския рейтинг на „На кафе”.

Гледаемостта на сутрешното предаване била спаднала сериозно и продуцентите се чудели как да го освежат. Зрителите не били особено впечатлени от новите декори, затова от екипа решили да разнообразят предаването с нов екранен партньор. Идеята била Гала да води заедно с него някои от сегментите, да спорят и да се шегуват, импровизирайки.

Заедно с водещата били обсъдени няколко имена на популярни актьори и водещи, имало дори срещи и проби с кандидатите. Точно два дни преди началото на новия сезон, на режисьорката Тара Нури й хрумнало, че половинката в живота на Гала най-добре ще й пасне на малкия екран. Това се оказало удачен ход и „На кафе” пак взело преднина пред конкурентното „Тази сутрин” на bTV.

Интересът на медиите към личния им живот бил твърде голям, а това предвещавало огромен рейтинг. Стефан пък всяка сутрин карал с колата си Гала до Нови хан, където се снима „На кафе” и често оставал до финала на предаването. Бил в течение на целия снимачен процес, екипът го познавал и бил наясно с възможностите му.

Мъжът на Гала прибирал заплата от 3000 лв., която била доста по-скромна от парите, които получавала неговата житейска и екранна половинка. Макар че вече са на един екран, Стефан продължавал да спазва традицията и да изпраща любовни есемеси на Гала след всяко предаване.

„Занимавам се с производство и търговия на мед и пчелни продукти. Не ме дразни, че всички ме наричат мъжа на Гала. Някои казват, че тя ме е набутала в предаването. Аз не виждам никакво уреждане, въртя се на сериозен шиш”, ядосва се на коментарите по свой адрес Стефан.