Начало ЗДРАВЕ Това растение ме спаси от рак: Един човек открива невероятно преживяване!

Това растение ме спаси от рак: Един човек открива невероятно преживяване!

68

Това е историята на един човек от България, който говори за живота и борба с злокачествено заболяване. Неговата история дава на много хора  надежда, и ето защо!

„През 2002 г., лекарите откриха доброкачествен тумор в мозъка ми. Аз веднага бях приет в болница. Размерът на тумора беше 5,5 см, а операцията успешна. Оперираха ме най-добрите неврохирурзи в България.

След две години, туморът се върнаотново и нарасна до почти същия размер. Имах нова операция, този път с лазер, като при операцията останах с ръката и крака парализирани. Лекарите изследваха моя тумор, който се оказа нетипичен.

След това отидох в онкология, която бе последвана от радиотерапия, нои това не помогна.Туморът нарасна отново и нова операция бе планирана. След операцията, аз отидох в рехабилитация и там, за щастие, се запознах с човекът, който промени живота ми.

Мъжът страдаше от рак на бъбреците. За съжаление, неговата операция премина безуспешно, а лекарите казват, че му остават само 3-4-месеца.

След това той се среща с жена, която му разказва за едно растение, което може да го излекува от тази ужасна болест и как да се приготвят лекарства от него. Растението се нарича бъз. Той е храст, който расте около реките, и дава плодове, които напомнят на боровинки.

Плодовете узряват в края на август и началото на септември. Плодовете трябва да са добре узрели, за да имат лечебни свойства. Когато оберете плодовете, измийте ги и ги поставете в буркани, като се редуват един ред от бъз, един ред захар, докато буркана е пълен догоре.

Дръжте го на топло, така че да може да ферментира. След две седмици, бурканът трябва да бъде затворен и оставен в хладилника.

Можете да направите 2, 3 или 4 буркана, но трябва да имате най-малко два, за да имате достатъчно от лекарството до следващата година.

Яжте най-малко по 1 чаена лъжичка всяка сутрин на гладно, 10 минути преди хранене.

Човекът, който ми каза за това растение, беше убеден в неговите лечебни свойства. Той започва да консумира това лекарство по време, когато лекарите му казваха, че няма шанс за излекуване.

Месеци минаха и той все още е жив! Резултати при контролите показват, че ракът е изчезнал. Тогава започнах и аз да го вземам, но чаках  2 месеца, докато успея да си набера и започна да го прилагам. Години минаха от последната ми операция, а туморът не се е върнал.

Казах на много хора за лечебните свойства на черния бъз и след разговор с една жена лекар, аз научих, че един от нейните пациенти излекувани от рак на гърдата при използване на същото лекарство. По време на контрол и резултатите показват, че ракът е изчезнал.

Бъз е полезно за имунната система и за лечение на много заболявания.

Плодовете на черния бъз са най-добри, когато са напълно узрели, и ако има попаднали случайно зелени и неузрели плодове, най-добре е да се отстранят. Плодът трябва да е мек, тъмен, почти черен.

На първо място, на вкуса на това лекарство е малко странен, докато свикнете. В началото дори исках да повърна, когато приемам това лекарство, но в крайна сметка свикнах с него. Също така, докато свикнете с лекарството, не забравяйте, че 30 минути след хранене ще имате нужда да отидете до тоалетната.

Между другото, за здрави хора, които искат да засилят имунната си система, също се препоръчва бъз. Той помага срещу грип.

Пожелавам на всеки добър късмет и здраве и най-вече искам да оздравяват болните! „, заключва човекът.

 

Източник: За жената