Начало ВЕСТИ Шок! Бизнесменът Стефан Шарлопов издъхна внезапно!

Шок! Бизнесменът Стефан Шарлопов издъхна внезапно!

31

Бизнесменът Стефан Шарлопов, собственик на верига хотели „Шарлопов комплекс“, е починал тази нощ в съня си, съобщава врачанските медии.

Новината на колегите е шокираща, защото не е известно Шарлопов да е имал здравословни проблеми. Дори напротив – преди няколко месеца той бе в отлично здраве. Бизнесменът е известен патриот и родолюбец, той бе един от най-големите спонсори на фестивала на народната носия в Жеравна. Шарлопов е баща на пет деца и управляваше огромна по мащаби империя. Негова собственост е първият суперлуксозен комплекс по българското Черноморие – Созополис.

Предприемачът придоби национална популярност, след като участва в популярно риалити предаване.

„Успехът е труд, постоянство и амбиция“, казваше приживе успелият бизнесмен.

Стефан Шарлопов е роден е на 14.10.1962 г. в Бургас. През 1986 г. завършва висшето си образование във Великотърновския университет, специалност Българска филология. След това започва работа като журналист в София и в изданията, в които работи, се занимава с икономическа тематика. 26-годишен издава първата си книга с художествена документалистика. През 1989 г. започва частен бизнес.

Първоначално от „Шарлопов груп“ запазиха мълчание за трагедията, но по-късно са потвърдили новината за кончината на бизнесмена.

„Починал е в София, поклонението ще е утре“, е казал служител от холдинга му, цитиран от „Флагман“.

Източник: Blitz.bg