Начало КЛЮКАРНИК Дни след рождения си ден Стоянка Мутафова направи най-тежкото признание в живота...

Дни след рождения си ден Стоянка Мутафова направи най-тежкото признание в живота си: Любимият й е кръшкал с обичаната актриса

37

В навечерието на 96-ия си рожден ден Стоянка Мутафова направи откровено признание за личния си живот

Великата Стоянка Мутафова се изповяда през известно издание. Обичаната актриса навърши 96 години преди дни. Личният й празник стана повод за направената от нея равносметка.

Звездата не скри, че не обича равносметките, тъй като никога не е доволна от тях и от живота си. Тя проговори за големите прошки в живота си. Актрисата, която и на 96 години кипи от енергия, заяви че на всеки човек в живота си  е прощавала за всичко.

Но най-запомняща се и прошката й към покойния й съпруг Ненчо Попов и нейната колежка Невена Коканова. Стоянка Мутафова призна, че двамата са имали интимна връзка.

Тя сподели, че не се сърди нито на колежката, нито на любимия си. Тя дори се радва, че в краткия си земен път Ненчо е успял да изживее и това щастие.

А за колежката си Невена Коканова, Стоянка Мутафова каза, че тя е била неустоима. Мъжете буквално губели ума си по нея.

За изневярата на Енчо потвърди и щерката на Мутафова. Муки Грубешлиева сподели, че въпреки случилото се, майка й е намерила сили да прости на предателите и не ги съди за това, което са й причинили.

Любовта между Ненчо и Коканова пламнала по време на „Мъже в командировка“.

Още тогава Стоянка Мутафова разбрала за случващото се между тях, защото знаела, че колежката й е семейна и освен това е непостоянна в чувствата си към мъжете, допълва Муки, пише „България днес“.