Начало КЛЮКАРНИК Близки изпяха: Емилия е кръшкала на Коко Динев с Жорж от години!

Близки изпяха: Емилия е кръшкала на Коко Динев с Жорж от години!

50

Близък до бившия съпруг на Емилия Коко Динев разкри, че смуглият баровец Жорж Башур е опитал от меда на Емилия години преди развода й с хазартния бос от ВИС-1. Това предаде „Таблоид“.

„Истината е, че фолк певицата спи с арабина, който на 21 юли ще стане на 44, още от 2013 г.

Още тогава започнала да излиза на вечери и ходила на почивка в Дубай с бизнесмена, който иначе е роден в София”, отсече информаторът. Блондинката призна за любовта си едва година след като се раздели с бащата на двете си деца.

Пред телевизионните камери Емилия обясни, че с богаташа, който се занимава със строителство, търговия на едро, покупко-продажба на имоти и т.н., се познават от години, но и двамата са били обвързани. Истината е обаче, че аферата им започва, докато тя е омъжена за Коко Динев, а Жорж Башур – за родената в Москва красавица Екатерина.

„Ако знаех, че любовта ни ще е толкова силна, още преди време щях да се впусна в тази връзка, но за всяко нещо си има време. Сега и двамата сме свободни”, радостно обяви чалга изпълнителката.  За раздялата си с висаджията Емилия заяви:

„Нас ни разделиха битовизмите, отношението по-скоро. Човекът, който бе до мен, не се държа така, сякаш аз съм първата, най-важната. А аз него го поставях на първо място”. Брюнетката обаче премълча, че се метнала в леглото на бизнесмена с арабски корени, подтикната от изневерите на безбройните изневери на Коко, както и заради жестокия побой, който бизнесменът й нанесе лятото на 2013 г. В столичния хайлаф се шушука, че в един момент изпълнителката на „По-силна ставам” прекратила срещите си с арабина. Скоро след като родила дъщеря си Мира красавицата се отчаяла, че отношенията й с хазартния бос няма да ги бъде, затова отново подновила аферата си с Башур.

„Двамата с Жорж редовно се натискаха по столични заведения още преди 5 години. Дори ходиха заедно в Дубай, разбира се, инкогнито”, заявиха запознати с интригата.  Проверка в Търговския регистър установи, че Жорж Башур върти доста добър бизнес в България с имоти и нашумелите преди време енергийни гривни. Мъжът е участвал в управлението или като собственик в 17 фирми, от които в момента работят „само” осем.

 

Източник: За жената