Начало КЛЮКАРНИК Динко е цакал на Дебора 5 бона, за да се вкара в...

Динко е цакал на Дебора 5 бона, за да се вкара в играта! Вижте само какъв номер му извъртя скандалната певица!

47

5 бона за песен станаха причина брадърите Дебора и Динко да се скарат жестоко.

Дебора записала песента „Луд си по мен“, а Динко й дал пари да снима и клип, но с него във видеото.

„Бяхме се събрали на голямата маса в Биг Брадър, говорихме си и пийвахме. Тогава Дебора каза, че няма кой да й помогне финансово, а иска да пусне нова песен. Аз обещах да й дам пари. След края на риалити шоуто тя ме потърси.

Попита ме дали си държа на обещанието и аз й обясних, че няма да се отметна от моите думи. Дадох парите, а после дори не ми се обади да каже „Благодаря“, споделя Господин Вълев – Динко пред LoveStyle.

„Първо – даде пари за песента, но няма такова нещо, че не съм му се отблагодарила за жеста. Втора – той искаше да участва в клипа и го включих. Отгоре на всичко искаше да говори някакви негови си лафове, които всъщност вкарахме в песента. След като парчето излезе, той започна да прави скандали – как е изглеждал във видеото, защо има надписи, а не е звучал. Обясних му, че няма как гласът му да звучи, защото не се връзва с концепцията на песента“, каза Дебора пред в. „Телеграф“. „Подчертавам, че той не е финансирал клипа, а е платил само и единствено песента, клипа съм си го платила лично с мои средства, той не е дал и стотинка. Не знам какъв е проблемът на Динко, но нонстоп ми пише, че съм неблагодарница. Според мен се е озлобил от факта, че аз имах участие миналата седмица в Сливен, а той имаше рожден ден. Разсърди ми се, защото Ямбол е близо, а не съм го уважила“, твърди още Дебора.