Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Иджлял казва на Ийт, че Нур е...

Днес в Сега и завинаги: Иджлял казва на Ийт, че Нур е имала връзка с Фатих, а Назан пада по стълбите и всички обвиняват Елмаз

68

Вижте какво ще се случи днес (7-и февруари) в следващия епизод на турския сериал “ Сега и завинаги „, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV. Нур говори с братовчед си. Опитва се да го убеди да остане заради тях, които го обичат.

Моли го да остане и да бъдат всички заедно едно семейство, което никога до сега не са имали. Назан търси Иджлял, но тя не си вдига телефона. Мерт си играе на телевизионна игра в компанията на баба си и на майка си.

Детето казва на Айтюл, че е постъпила добре като е останала. Айтюл влиза в стаята на Ямур и заявява, че светът ще ѝ се стори тесен. Момичето отговаря, че не тя е виновна за случилото се с майката на Ийт, но когато е научила за постъпките на баща си, се е отказала от него. Айтюл отново я предупреждава, че ако не си тръгне животът ѝ ще се превърне в ад. Джахит хвали Фатих и иска на вечеря да празнуват подписването на договора. Фатих казва, че е канен на вечеря при техните съседи. Ийт изгаря от ревност.  Нур иска да обясни на любимия си какви са отношенията ѝ с Фатих.

Джахит казва на брат си, че щом това е проблем, да отиде при Нур и двамата да се сдобрят, за да си отдъхнат всички. Нур казва на Ийт, че ревнува. Тя го пита дали наистина не се интересува откъде познава Фатих. Ийт й отговаря, че иска да знае, ако има някаква информация за германците. Джахит отказва да си легне с Елмаз. Тя обаче го принуждава, като го моли да докосне корема й, където е тяхното бебе.

Нур не разказва цялата история откъде се познават с Фатих. Ийт заявява, че ако Фатих е имал връзка с нея направо ще откаже договора. Въпреки всичко, тя му казва, че с човека са били приятели от деца. Елмаз казва на Хафизе, че Нур и Фатих са имали връзка като тинейджъри. Докато двете си говорят Иджлял ги подслушва. Иджлял веднага излиза.

Айтюл я пита къде отива. Дъщеря ѝ отговаря, че отива да разкрива истината. Назан отново идва в къщата при тях. Хафизе я подминава и не ѝ обръща внимание. Елмаз ѝ затръшва вратата. Айтюл ѝ казва, че Елмаз спи в една стая със съпруга ѝ. Назан се ядосва и отива при Елмаз.

Двете се скарват. Назан вижда, че губи позиция и се хвърля по стълбите. Елмаз я вижда, но се скрива. Всички от къщата си мислят, че братовчедката на Нур е блъснала Назан. Ийт подписва договора с немците. Иджлял идва във фирмата. Когато Ийт излиза я вижда. От кабинета излиза Фатих. Иджлял се запознава с него. Фатих съобщава на Нур, че са подписали договора. Иджлял съобщава на Ийт, че Нур е имала връзка с Фатих, който е бил първата любов на любимата му.

Ийт е втрещен. Изгаря от ревност и се ядосва на двамата.  Нур се усеща, че е станало нещо, виждайки физиономията на Ийт. Нур си тръгва. Пред входа на фирмата Ийт ѝ се скарва. Нур се опитва да му обясни, но той си тръгва. Иджлял се кефи. Нур си го изкарва на нея.  Казва й, че Фатих не е първата ѝ любов. Нур заявява, че няма да ѝ прости този ход. Казва на Иджлял, че мачът е 90 минути. Иджлял си мисли, че мачът е свършил. Ийт си мисли върху думите на Иджлял и натиска газта. Нур го следва. Тя отново се ядосва на братовчедка си. Звъни по телефона на Елмаз.

Нур си мисли, че тя я е предала. Айтюл  се грижи за Назан, докато дойде линейката. Елмаз се оправдава пред нея, че нищо не е направила и дори не е видяла как Назан е паднала. Екипът на „Спешна помощ“ отвежда пострадалата в болницата. Айтюл заплашва Елмаз, че може да роди в затвора. Слугите казват, че ще свидетелстват срещу бременната. Елмаз разказва на Ямур, че нищо не е направила. Момичето отива да търси Хафизе, но вратата отваря Емин. Казва му, че сестра му е зле. Ийт продължава да настъпва газта, виждайки Нур, че го следва. Тя също си мисли как да го спре. В същия момент натиска спирачка. Колата се завърта и застава пред един камион, който едва не я блъска. Ийт вижда това в огледалото и спира. Притеснява се за нея и се връща. Вдига й скандал. Нур се опитва да му обясни истината. Назан е настанена в болница. Айтюл я пита не се ли е изплашила, че ще си счупи главата. Джахит кани Фатих на билярд. В това време Айтюл му се обажда и съобщава за инцидента с Назан.

Нур казва на Ийт, че той е единствената й любов. Той я пита какво е писала в писмото до Фатих. Нур отговаря, че тогава е била на 12 години и всичко е било детска работа. Ийт я пита дали не си измисля, че Фатих не е първата ѝ любов. После се развиква и всички в заведението ги гледат. Ийт си тръгва ядосан. Нур казва, че това е детската ѝ любов. Признава си, че е грешила. Тя отново повтаря, че и двамата са ревниви, но тя не е намерила смелост да му разкаже за детското си увлечение. Джахит отива в болницата. Айтюл му е разказала, че Елмаз е бутнала бившата му жена. Продължава да крещи на племенника си, като му казва, че трябва да наеме добър адвокат за родилката./За жената