Начало КЛЮКАРНИК Фики с много важни думи към съпругата си

Фики с много важни думи към съпругата си

33

Фики ще присъства на раждането

Фики ще присъства на раждането на сина си. Това сподели лично той в предаването „Звездно”.

Поп фолк певецът съвсем скоро вдигна пищна сватба и каза заветното „да” на своята любима Гюлджан. Младото семейство се врече в любов пред повече от 600 гости. Фики и Гюлджан спазиха повечето от сватбарските обичаи.

Двойката очаква първият си наследник през март. Фики е изключително развълнуван от предстоящото събитие – раждането на първата му рожба. Поп фолк певецът все още не може да повярва, че ще става баща, въпреки че, това ще му се случи само след месец. Той иска да изживее тази тръпка колкото се може по-скоро.

Изпълнителят сподели в предаването „Звездно”, че ще присъства на самото раждане. Певецът иска да е близо до съпругата си и „да й бъде подкрепа”. Другата причина Фики да е в залата е нетърпението му да види наследника си. „Мъжко е. Ще е кръстено на моя баща”, споделя той. Певецът е много щастлив и чака с нетърпение да се случи този голям и много хубав момент в неговия живот. Детската стая вече е обзаведена. Имат си всичко необходимо за малкия.

Съпругата на Фики Гюлджан и лекарите решават раждането да е секцио, а не по естествен път. Така ще е по-добре за майката и бебето. „Лесно не се става майка”, казва певецът. Но обещава да е подкрепа и упора на съпругата си по време на раждането.

Покрай очакваното събитие Фики и Гюлджан постоянно се шегуват с неговите родителите . Певецът често казва на майка си, че ще оставят детето при нея, а те ще излизат да се забавляват. И въпреки че, майката на Фики е по-нетърпелива да стане баба от всички останали, тя не е много доволна от плановете на певеца да й оставят бебето за по-дълго.

Тони Стораро също все още не може да повярва, че другия месец вече ще е дядо. Той се чувства твърде млад за дядо. А Фики често се шегува с него на тази тема. Певецът предлага да ги нарича „татко първи” и „татко втори”.

 

Източник: За жената