Начало КЛЮКАРНИК Ето защо никога няма да видите Кейт Мидълтън да съблича палтото си,...

Ето защо никога няма да видите Кейт Мидълтън да съблича палтото си, дори и да е топло

48

Кейт Мидълтън е известна с безупречния си стил. Тя обаче не може да си позволява много свобода с него, тъй като облеклото ѝ трябва да е съобразено с протокола.

Забелязали ли сте например, че когато Кейт носи палто на публично място, тя никога не го съблича, дори и да е топло? Оказва се, че това не е случайност, а правило.

Според кралския протокол не е подходящо и елегантно дама да съблича връхната си дреха на публично място, а и цялата визия на съпругата на принц Уилям бива съобразена с това, че тя ще носи палтото си през цялото време.

Това не е единственото правило, което жените в кралското семейство трябва да спазват. На тях например им е забранено да лакират ноктите си в ярки цветове, както и да носят рокли и поли, без да са обули чорапогащник в телесен цвят.

Също така винаги носят дамска чанта, дори да е малка. Но това е по-скоро за собствената им сигурност, тъй като според публикации в медиите дамите дават сигнали на служителите и охраната си чрез различното позициониране на чантата. А и държането ѝ им дава оправдание да не се здрависват с всеки./За жената