Начало КЛЮКАРНИК Още една прекрасна първа дама, която няма как да подминем с лека...

Още една прекрасна първа дама, която няма как да подминем с лека ръка- актрисата и президента, които очароваха всички (снимки)

47

Президентските съпруги винаги попадат под светлината на прожекторите. През последните години те са любима тема на медиите с всякакъв цвят – коментират се от обществената им позиция, през поведението до избора им на тоалети, пише БГНЕС.

Една първа дама обаче успява да се спаси от свръх внимание към себе си, за разлика от американската си колежка Мелания Тръмп .

Тя обаче е свикнала да бъде следвана с интерес – станала е популярна далеч преди съпруга си и е позната като кралицата на сапунените сериали.

Става дума за красивата Анхелика Ривера – чаровната половинка на президента на Мексико Енрике Пеня Нието. Тя е родена и отраснала в голямо семейство. Има един брат и шест сестри. Започва актьорската си кариера едва 17-годишна.

През 2004 г. се омъжва за продуцента Хосе Алберто Кастро, с когото имат три дъщери. Бракът им просъществува едва четири години. Когато се развеждат, актрисата е на 39 години, но не се отказва да вярва в любовта. Отдава се на грижите за децата си, започва да развива и благотворителна дейност.

През 2009 г. се включва в реклама в подкрепа на правителството. С участието си в нея силно впечатлила тогавашния губернатор на щата Мексико Енрике Пеня Нието. А след това историята се развива като сериал – той й се обажда по телефона, излизат на вечеря, няколко месеца се срещат като приятели, а после се влюбват.

По това време Енрике е изключително желан ерген – красив, богат, с блестящо бъдеще, но има и тъжно минало – вдовец с три деца. През 2010 г. сключват брак, а сватбеното им тържество е бляскаво и пищно. Анхелика се снимка в сериали до 2012 г., когато съпругът и положи клетва като президент. Днес заедно отглеждат шестте си деца и изглеждат изключително щастливи./За жената