Начало КЛЮКАРНИК Помните ли Мис България Елеонора Манчева. Няма да повярвате за кой се...

Помните ли Мис България Елеонора Манчева. Няма да повярвате за кой се сгоди (снимки)

85

Мисис България 2006 Елеонора Манчева се сгоди, пише „Галерия“. Красавицата е казала „Да“ на банкера Ивайло Илиев, с когото са заедно от няколко години.

Годежът бил подплатен с огромен диамантен пръстен, който вече блести на ръката на миската.

Запознати коментират, че Илиев се изръсил подобаващо с 5-цифрена сума за ръката на своята благоверна.

Очаква се сватбата да бъде това лято, но не в България, а в Гърция – любимата дестинация на двойката.

Манчева обаче все още не желае да се разчува за годежа заради проваления й брак с футболиста Владо Манчев.

Двамата се разведоха преди близо 3 години след 11-годишно съжителство, а краят на връзката им извади на показ доста неприятни факти за миската. Според упорития слух Нора е кръшкала на футболиста неведнъж, с различни мъже.

Манчев й прощавал, но нежеланието й да имат деца го подтикнало да й поиска развод. Дали 38-годишната миска се е променила и вече е готова да стане майка, предстои да разберем.

Запознати коментират, че красавицата е лудо влюбена в новия си приятел Ивайло Илиев, който бил далеч по-заможен от футболиста. Това лято двамата обиколиха доста екзотични дестинации, а луксозните подаръци, с които я затрупва, били ежедневие.

 

Единственото притеснение на Нора било, че банкерът е по-млад от нея, а приближаването към 40-те лазарника започва да й личи. Затова Манчева прави всичко възможно да изглежда безупречно, изглаждайки с фотошопа всички свои снимки, преди да ги пусне в мрежата.

 

Източник: За жената