Начало ВЕСТИ Първи СНИМКИ: Опечалени изпращат Шарлопов в последния му път

Първи СНИМКИ: Опечалени изпращат Шарлопов в последния му път

60

Стотици близки, приятели, колеги се събраха, за да изпратят заедно с опечаленото семейство бизнесмена Стефан Шарлопов в последния му път. Поклонението пред тленните му останки е в столичната църква „Света София“. На мястото веднага бе забелязана и най-голямата му щерка – Ева.


На място имаше и моми с народни носии, които искаха с бели цветя да отдадат почит на паметта на Шарлопов.

БЛИЦ припомня, че рано сутринта на 5 февруари (понеделник) Стефан Шарлопов си отиде внезапно в съня си. Цялото общество бе шокирано от смъртта на бизнесмена, който е успял да влезе с добротата си в сърцата на много хора.

Още същият ден в социалните мрежи започнаха да валят съболезнования от кметове, плеймейтки, министри и дори евродепутати.

Бизнесменът е известен патриот и родолюбец, той бе един от най-големите спонсори на фестивала на народната носия в Жеравна. Шарлопов е баща на пет деца и управляваше огромна по мащаби империя. Негова собственост е първият суперлуксозен комплекс по българското Черноморие – Созополис.

Зад гърба си Шарлопов оставя 2 жени, 3 брака и 5 деца и обширна бизнесимперия. Децата и съпругата на покойника смениха снимките си в социалната мрежа с жалейки, а най-голямата му наследничка Ева, написа няколко трогателни думи за татко си.

Завъртяха се няколко версии относно внезапната смърт на Шарлопов. Според някои от тях в дъното на нещата стои зловеща черна магия, според други става въпрос за грип, а според трети трагедията е заради стрес и сърдечни проблеми.