Начало ЗДРАВЕ Това е убиецът на затлъстяването, само с една супена лъжица ще стопите...

Това е убиецът на затлъстяването, само с една супена лъжица ще стопите 6 кг. на месец!

858

Ускоряване на обмяната на веществата е определено най-добрият начин да отслабнете . Много различни естествени храни могат да помогнат да се постигне това.

Но, ако наистина искате да ускорите метаболизма си , винаги обръщайте внимание на подправките, които използвате.

Едно проучване е проведено от учени в областта на медицинските науки, Университета на Иран.Те разделят участниците в две групи, които включват 88 жени с наднормено тегло.

Жените в двете групи са на здравословна диета за следващите три месеца. Те консумират по-малко от 500 калории на ден. Единствената разлика в тяхната диета е използването на подправки. Първата група консумира кимион по 3 грама на ден. Те смесват кимион с 140 грама кисело мляко и го консумират всяка сутрин на празен стомах. Втората група също консумират кисело мляко, но без кимиона.

Резултатите от първата група са чудесни. Първата група от жени са загубили 6 килограма повече от втората група след период от само 1 месец! Те загубват 14,64% мазнини, а втората само 4,91% мазнини.

Кимионът има изненадващи свойства. Той е богат на филостерол, който е способен да предотврати задържането на холестерол в тялото. Това е основната причина, поради която  може да се ускори метаболизма и да ни помогне да отслабнем допълнително тегло.

Опитайте сами и ще забележите много бързо положителни резултати!

 

Източник: За жената