Начало КЛЮКАРНИК Дневен хороскоп за петък, 9 февруари- ТЕЛЕЦ Успешна реализация, РАК Към...

Дневен хороскоп за петък, 9 февруари- ТЕЛЕЦ Успешна реализация, РАК Към стабилизация

34

Петък ще даде осезаема възможност за постигане на реален успех в делови аспект. Посоката, в която се движите със сигурност може да се определи като правилна.

Не се съмнявайте в собствените си възможности.

Дневен хороскоп ОВЕН  Не влизайте в конфликти              Бъдете предпазливи по отношение на хората, с които работите. Ползотворен и сполучлив за реализация на лични и делови цели, петък настойчиво предупреждава представителите на Овен да не влизат в разправии с околните и старателно да избягват острите взаимоотношения. Такива възникват във връзка с пари, въпреки че денят е печеливш.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ Успешна реализация

Нечие внимание ще ви окрили и направи по-добри, като ви даде вътрешна сила и увереност. Успешен и плодотворен, петък дава достатъчно основания на Телците да са сигурни в успеха си през този ден. Ще има острота и напрежение, но те от дълго време са всекидневие за почти всички. Днес мнозина от зодията ще реализират ползотворно делово пътуване извън страната.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ Демонстрирайте потенциала си

Представителите на знака днес отбелязват значителен напредък в професионален план. През този ден най-значим проблем за Близнаците ще е невъзможността да демонстрират откритост и съпричастност към заобикалящите ги. Потенциалът на повечето от вас е значим, но той много често остава скрит за околните. Направете необходимото и го демонстрирайте.

Дневен хороскоп РАК Към стабилизация

Успешен ден за онези от вас, които ежедневно се срещат и работят с много хора. Раците са поели курс към укрепване и стабилизация, който задължително трябва да продължат до успешния му завършек. Денят ви предоставя много добри възможности за реализация на деловите цели и за финансови постижения. Засилете активността си, за да преодолеете инертността си.

Дневен хороскоп ЛЪВ  Неудобства

В добро настроение сте, с енергия и желание за изяви. Предстоят ви интересни събития, някои от които съвсем неочаквани. Петък ще е напрегнат и неудобен за Лъвовете, а най-голямата грешка на мнозина ще са противоречията, в които влизат с околните. Настроението ви не е блестящо, но това не бива да е причина за упорито поддържане на негативна изразност. Денят ще ви зарадва с финансов успех.

Дневен хороскоп ДЕВА  Успех

Бъдете обективни и не настоявайте на своето, само за да защитите името си на здравомислещи хора. Девите разполагат със силен шанс за успех в делови и обществен план и е сигурно че ще се възползват от него. Добро стечение на обстоятелствата е характерно и за контактите с приятелите в обществените среди, които се характеризират с хубави възможности за делови взаимодействия.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ Заемете се с укрепването си

Бъдете приветливи с хората покрай вас, направете деня им по-добър. Петък носи доста напрежение на Везните, но няма място за притеснения, защото последното помага на мнозина за по-добрата им самоорганизация, от каквато днес явно имат нужда. Положителният ефект ще е още по-голям, ако настойчиво се заемете със солидното укрепване на позициите си.

Дневен хороскоп СКОРПИОН  По-добри възможности

Опитвате се днес да намерите подходящ начин да осъществите намеренията си. Петък наистина е по-добър като изразност от предния ден, на все още повечето Скорпиони са далеч от пълния капацитет на деловата си изява. Ще е добре ако поемете с някого съвместната реализация на професионален ангажимент. Сега е удобно време за лична стабилизация.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ  Късметът ви помага

Не проявявайте прекалено гнева си към другите, дори и да имате основания за това. Въпреки повишената острота във взаимоотношенията на повечето от Стрелците, петък предоставя чудесни условия за материалната ви реализация. Част от родените в знака не са достатъчно мобилизирани, но този пропуск ще бъде умело отстранен от силния късмет, с който разполагате.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ  Благоприятен ден

Професионалните ви интереси ще ви срещнат с изявени специалисти, което ще се отрази положително на работата ви. Шансът ви за реализация на вашите материални цели е доста силен и едва ли някой от представителите на зодията няма да успее да осъществи намеренията си за финансова или друг вид материална реализация. Учащите разполагат с шанс за чувствително повишаване на успеха си.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ  Стабилизирайте психиката си

Къде с по-голяма, къде без никаква външна подкрепа, но изявите ви днес ще са на нивото, за което сте се подготвени. Днес Водолеите изглеждат далеч по-добре от предните няколко дни, когато повечето от родените в зодията се чувстваха силно потиснати и с видимо наранена душевност. Впрегнете всичките си сили за да се стабилизирате психически и много скоро желаният резултат ще е налице.

Дневен хороскоп РИБИ  Действайте кротко

Заобиколени сте от любими хора и енергията, с която те ви зареждат ще ви бъде от полза. Петък е благоприятен за успешната ви реализация и не акцентира върху необходимостта от спокойствие. Решите ли че трябва да действате чрез принуда за да осъществите някаква цел, ще загубите! Дори е възможно така да си навредите, че загубите и проблемите ви да нараснат.

 

 

Източник: За жената