Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Нур се напива на партито и Ийт...

Днес в Сега и завинаги: Нур се напива на партито и Ийт я прибира, Хафизе умира след скандал с Назан

43

Вижте какво ще се случи днес (9-и февруари) в следващия епизод на турския сериал “ Сега и завинаги „, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV. На фирменото парти Фърат се опитва да заговори Нур. Тя го отрязва.

Отива при Ийт и започва да му обяснява за Фатих, но той я праща да се забавлява. Нур започва да пие. Ийт е напрегнат. Фатих го пита дали е заради него. Ийт му отговаря яростно, че никой не може да го напрегне, а Фатих констатира деликатно, че тяхното партньорство ще бъде интересно.

Иджлял се разпорежда на Фърат да наблюдава Нур и да ѝ докладва за поведението на всички от семейството на партито. Айтюл разбира това и предупреждава дъщеря си, че ако се забърка в нещо, повече няма да ѝ помага. Нур вече е пияна.

Двамата мъже я забелязват, но Фатих се извинява на Ийт и отива да ѝ помогне. Назан е щастлива, че лежи в луксозна стая. Надява се че изгнанието е свършило. Джахит й носи чай. После й помага да се нагласи удобно в леглото. Назан го вика да легне до нея, но той отива в кабинета си да спи. Елмаз е отчаяна. Не може да заспи. Майка й я успокоява.

Елмаз се разкайва, че е повярвала в Джахит. Мислела си е, че ще станат семейство, но отново се е лъгала. Хафизе я уверява, че винаги ще е доволна. Ийт не може да се сдържи, че Нур се е напила, а Фатих е до нея. Отива при тях и отпраща съдружника си. Нур го прегръща, а Фърат ги снима. Момичето казва, че всички глупости, които прави, са от любов. Ийт хваща Нур и я извежда от заведението, Фърат изпраща снимките на Иджлял.

Ийт качва момичето в колата си. После й вдига скандал, че тя е сринала имиджа му пред колегите му. Нур продължава да му казва, че много го обича, но заспива на седалката до Ийт. Назан се хвали на Айтюл, че се е чувствала добре. Хафизе отива при тях и държи сметка. Назан обижда Елмаз. Ямур става свидетел на разправията.

Хафизе се ядосва и посяга на Назан. Айтюл се разпорежда на слугите да разкарат старата жена от къщата. На излизане от къщата на Хафизе й прилошава. Иджлял за пореден път гледа видеото от вечерта. Хвърля си телефона от яд. Ийт я пита защо го прави.

Нур и Елмаз откриват Хафизе мъртва на улицата. Иджлял отново се прави на жертва. Ийт ѝ обещава да намери този, който е изпратил клипа. Двамата чуват писъците на двете братовчедки. Слизат и виждат, че Хафизе е починала пред вратата на къщата. Иджлял казва на останалите за смъртта на предишната им слугиня. Всички излизат да видят какво се е случило. Елмаз най-тежко преживява смъртта на майка си. Таяр и Емин излизат на улицата, когато идва линейката. Виждат, че Хафизе е починала. Айтюл и Назан са шокирани. Джахит също, но Ийт го моли да се намеси и да отсрани Елмаз от трупа. След седмица правят помен на Хафизе.

Иджлял се ядосва, че цяла седмица Ийт и Джахит са у съседите. Айтюл и Назан се чудят как да успокоят съвестта си. Ямур казва на трите, че отива на изпит. Назан се нахвърля срещу хипито. Сестрата на Джахит заявява, че може да не са убили жената, но много са я обидили. Ийт продължава да ревнува Нур от Фатих, но моли брат си да подкрепи Елмаз. Ийт прегръща Нур. Тя му казва, че се радва на неговата подкрепа. Ийт заявява, че тя може да разчита на него. Джахит моли Елмаз да поговорят, но тя отказва. Емин се ядосва. Заявява пред всички, че този нещастник не е мъж на сестра му.  После се нахвърля върху Джахит. Обвинява го за смъртта на майка си. Фатих се намесва, но Емин продължава да вика. Айтюл предупреждава Назан да внимава с приказките.

Тя обещава да помогне на снаха си. Майкта на Таяр – Дурдумас поема властта в семейството на Хафизе. Фатих предлага на Нур да излязат заедно на въздух. Иджлял отива във фирмата и се среща с една от секретарките. Ийт се досеща, че смъртта на Хафизе не е случайна. Иджлял убеждава асистентката на Ийт да подхлъзне Нур. Докато двете говорят Ийт влиза и ги вижда. Изненадан е от това посещение и не вярва на обясненията на Иджлял.

 

Източник: За жената