Начало КЛЮКАРНИК Месец март ще бъде прекрасен за тази зодия! Тя може страстно да...

Месец март ще бъде прекрасен за тази зодия! Тя може страстно да се влюби, да постигне финансова печалба

33

Месец март 2018 година ще бъде особено добър и благосклонен за зодия Овен.

Овните лесно ще се измъкват от всички беди, смело ще се сблъскват с предизвикателствата и ще се противопоставят на по-силните от себе си.

Живот, изпълнен с приключения и нови преживявания ще направи за Овните тази година особено специална. А няколко вълнуващи моменти ги очакват в областта на междуличностните отношения. В любовта ще привличат вниманието на другите.

Вие сте в година, когато някои личности ще станат много важни, така че повече ще се насочите към това да изпълните техните желания, отколкото своите, а тяхната усмивка ще ви бъде най-голямата награда. Ще станете безкористен и щедър, и като магнит ще привличате други хора в близост.

С лекота ще имате нови приятелства, които ще направят живота ви по-богат от всякога. Щастливият период за тази година за Овните ще бъде от края на третия месец, когато биха могли силно и страстно да се влюбят, да постигнат финансова печалба, да се насладят на вниманието и комплиментите, които ще пристигат от всички страни. Отлично време ги очаква от 28.03.2017 до 06.05.2018 г. Ще им донесе щастие в любовта и те ще се възползват от знанията и бизнес уменията си./За жената