Начало КЛЮКАРНИК Помните ли Дони? Какво се случва с него, не прилича на себе...

Помните ли Дони? Какво се случва с него, не прилича на себе си! (Снимка)

41

Дони продължава да слабее с рекордна скорост. Визията му прави впечатление на всички негови фенове и на обикновения зрител, пише „Уикенд“, цитирани от Блиц.

Залитанията на житейската и творческа половинка на Антоанета Добрева – Нети , по източната философия  го е преобразила до неузнаваемост.

Приятели на 50-годишния ексцентрик, които не са го виждали отдавна, остават  озадачени от немощния му и аскетичен вид. По време на гостуването си в предаването „Нощни птици” по БНТ в съботната нощ, водещата Искра Ангелова полюбопитства за увлечението на Дони по източните духовни учения.

„Качвам и свалям килограми. С тези промени не й омръзвам на Нети”, опита се да се пошегува с драстичните амплитуди в теглото си музикантът. Според близки на Дони, той е успял да свали около 40 кг от теглото си през последните 2 години. За щастие, музикалният продуцент с авантюристичен дух е в цветущо здраве, а хилавият му вид се дължал на залитанията му по източите духовни учения и здравословно гладуване.

Манията на Дони и Нети по духовното усъвършенстване стигнала дотам, че двамата започнали да учат тибетски език. Артистичното семейство е посетило Индия, Непал и Тибет. Нети не сваляла от врата си мистичен медальон с тибетска мантра, а Дони не се разделял с броеница, благословена лично от Далай Лама .

 

Източник: За жената