Начало ЗДРАВЕ Сложете край на запека-Пречистете червата си с две лесни рецепти на известен...

Сложете край на запека-Пречистете червата си с две лесни рецепти на известен лечител

42

Дебелото черво като последна част на храносмилателната система играе няколко изключително важни роли в тялото ни – контролира водния баланс, поддържа стабилна имунната система и подпомага храносмилането.

 

От дебелото черво в голяма част зависи адекватното функциониране на тялото, тъй като чрез него изхвърляме отровите от тялото си.

Ето защо, ако дебелото черво не функционира както трябва, отровите не могат да бъдат премахнати и вместо това ще се абсорбират в организма.

Целият храносмилателен процес отнема около 24 часа.

Въпреки това, нездравословната храна като високо преработената или тази с ниско съдържание на витамини и ензими, може до голяма степен да забави храносмилането. Когато спазвате вредни диети, тялото се нуждае до три пъти повече време, за да преработи приетото количество храна.

Това води до сериозни последици за здравето, тъй като отровите и шлаката се натрупват в цялото тяло, което пък от своя страна могат да предизвикат токсично претоварване, а нерядко и рак на дебелото черво.

Най-честият признак на наличието на излишни остатъци в тялото е запекът. Изхвърлянето на преработената храна в подобно състояние може да бъде много болезнено и даже опасно.

 

Какви са симптомите за натровено дебело черво ?

Имунната система непосредствено отслабва и реакциите не закъсняват – по тялото започват да излизат непознати и изненадващи кожни обриви, често срещани са смущения в пикочните пътища, при дамите може да се наблюдава вагинална инфекция. Промени в настроението се твърде вероятни, сред тях са бърза умора, лоша памет, безпокойство и дори депресия. Обща изнемощялост на тялото – ставни, мускулни и стомашни болки, лошо храносмилане, газове, диария, подуване на корема, запек.

 

Според Бъроуз процесът на пълно чистене на тялото продължава от 10 до 14 дни. Какво Ви е нужно за неговия безотказен метод?

1 доза

300 мл филтрирана или охладена преварена вода 1/10 супена лъжица лют червен пипер на прах 2 супени лъжици кленов сироп сокът от половин лимон

Смесвате всички съставки и приемате в рамките на две седмици от 5-8 пъти на ден.

 

И още един метод за пълна детоксикация на тялото. В тази рецепта се залага на силата на етеричните масла, които са най-добрите помощници в процеса на прочистване на тялото от натрупани отрови по стените на червата. За една доза са Ви нужни само 250 мл вода, в която слагате 10 капки ментово масло и сока от един лимон. Пиете ли минимум 4 пъти дневно от тази лесна за направа напитка (може до 8 дози дневно), след 2 седмици токсичните отпадъци ще бъдат отстранени от тялото Ви.

 

Източник: За жената