Начало ВЕСТИ Шок! Белградската певица Елена убита жестоко и мъчително от мъжа си пред...

Шок! Белградската певица Елена убита жестоко и мъчително от мъжа си пред очите на дъщеричката им

31

Висшият съд в Белград повдигна обвинение срещу 39-годишния Зоран Марянович за това, че е убил по особено жесток и мъчителен начин съпругата си – 33-годишната Елена. В близост до мястото на престъплението била и малката им дъшеря, съобщава македонското издание „Вечер“.

Експертиза е показала, че певицата от столичния клуб „Гранд“ е загинала на мястото, където е била намерена. Обвинението смята, че тя е убита от мъжа си, вероятно с метален предмет, с който й били нанесени осем удара.

Певицата е убита в канавка до пътя за Борча. Тя искала да избяга, но Зоран тръгнал с дъщеря им след нея. Когато я настигнал, оставил момиченцето да стои, а той започнал да нанася удари по ръцете и главата на жена си. Удрял я по главата докато се опитвала да избяга. Безжизненото й тяло е престояло най-малко 6 часа във вода преди да бъде открито от полицейски кучета.

ДНК на Зоран е била намерена на ластика й за коса и по батерията от телефона й. Генетичният материал, обаче, може да и на някой друг от мъжете от семейство Марянович.

Криминалистите открили следи от кръв от Елена на задната седелка на мерцедеса на мъжа й, както и по пода и багажника. Има кръв и от самия Марянович.

В хода на разследването Маянович твърдял, че не е стъпвал на местопрестъплението. За смъртта на Елена той може да лежи в затвора 40 години. Вчера му беше повдигнати обвинение във Висшия съд в Белград.

Изчезването на певицата е обявено на 2 април 2016 година лично от Зоран. Трупът й е намерен 2 дни по-късно. През цялото време мъжът твърдял, че няма никаква връзка с престъплението.