Начало КЛЮКАРНИК Бебето раздели фамилията-Защо свакърът и свекървата на Мария Илиева още не са...

Бебето раздели фамилията-Защо свакърът и свекървата на Мария Илиева още не са виждали бебето-Какво се случва

36

Родителите на гордия татко – бившия футболист Георги Михайлов, никога не са харесвали певицата, но се надявали да затоплят отношенията си покрай раждането на бебето. Уви, случило се точно обратното.

Малкият Александър разединил фамилията.

Свекървата на Мария Илиева люто й се разсърдила, затова че не кръстила бебето на бащата на Георги – Иван. Докато свекърът приемал по-леко ситуацията, Даниела Михайлова тотално зачеркнала снаха си.

Майката на бившия футболист е особено активна в социалната мрежа, но така и не отбеляза във Фейсбук раждането на внучето си. Сестрата на Георги – Виктория, също не се похвали, че е станала леля. „Да го беше кръстила поне на Георги – нали сега така е модерно, да взимат името на бащите си. А то – Александър, на никого.

Комшиите вече ме говорят“, не можела да се побере в кожата си майката на Георги. Всъщност Мария много искала да кръсти сина си на покойния си баща – Красимир, но от суеверие не го сторила. Концертмайсторът на Софийския духов оркестър почина преди 6 години от рак на дебелото черво.

Макар че Илиева е дете на разведени родители, тя обожаваше баща си, който бе диригент на всичките й големи концерти. Певицата много харесвала името Александър и затова се спряла на него. В мрежата обаче се появиха други тълкувания. Масовите коментари в нета са, че Илиева е кръстила бебето на бившия си приятел Атанас Колев.

Певицата още била влюбена в него, затова решила синът й да вземе неговата буквичка. В тези твърдения обаче едва ли има истина. Мария и 21-годишният аренби изпълнител имаха бурна връзка, която приключи с поредица от медийни скандали и взаимни обвинения. Наско Колев публично заяви, че продуцентката му го е използвала за интимните си желания, след което го е измамила. Младият певец направи шокиращи разкрития за Илиева, които я накараха сто пъти да съжали, че е имала нещо общо с него./За жената