Начало КЛЮКАРНИК Ева Лонгория показа на всички жени, че не трябва да се притесняват...

Ева Лонгория показа на всички жени, че не трябва да се притесняват от телата си. Ето как изглежда тя сега по бански (снимки)

34

Ева Лонгория винаги е била едно от най-секси миньончетата в шоубизнеса. Въпреки че самата Ева не от много време заяви, че тъжи за фигурата, която е имала на 20,

а наедрялото ѝ коремче породиха слухове, че е бременна, които впоследствие се оказаха неверни, бившата отчаяна съпруга продължава да е една от най-привлекателните дами в кино индустрията.

Доказателство за твърдението ни са снимките на Ева и съпруга ѝ – мексиканския милиардер Хосе Антонио Бастън от почивката им в испанския курорт Марбела.

На кадрите виждаме 42-годишната красавица в изрязан бански, щедро разкриващ женствените ѝ форми.

Тъмно червило, слънчеви очила с огледални стъкла и големи кръгли обеци допълваха плажната визия на актрисата. Той е напълно неразпознаваем днес! Помните ли Аксиния от “Стар Академи“? Вижте как изглежда Кайли Дженър 10 дни след раждането От скорошно интервю на Ева научаваме, че външният си вид тя дължи на веган режим на хранене и тренировки, комбиниращи кардио упражнения и такива с тежести.

„Съпругът ми много обича да тренира. Всеки път ми казва: „Трябва да го направиш“, а аз съм: „Ох, да, знам“. Той ми е голяма мотивация. Другото нещо, което ме амбицира да издържа тренировката, е чашата вино, която ще изпия след това.

Истината обаче е, че всеки път, когато вървя към залата, си казвам: „Дано да не се появи треньорът ми, дано да не се появи“, честна е Ева, споделяйки, че тренировките не са любимото ѝ занимание, но са необходимо зло.

Източник: За жената