Начало ВЕСТИ Ива Софиянска на прага на сериозна крачка в живота си! Похвално е...

Ива Софиянска на прага на сериозна крачка в живота си! Похвално е това, което планира

24

Водещата Ива Софиянска не се е отказала от идеята да роди на мъжа си Антон Божков още наследници, пише „Уикенд“. Макар семейството и сега да се радва на момченце и момиченце, които са още на съвсем крехка възраст, бившата манекенка планира отново да забременее, защо не още тази година. 

„Астролозите предвещават, че ще е хубава година за създаване на деца. Трябва да си помисля дали да не се възползваме”, пошегувала се преди време водещата пред свои приятелки.

Шегата току виж се окаже обаче реалност, защото Ива отдавна обмисля този въпрос. За трето дете говори още откакто отби от кърма сина си Васил.

Съпругът й Антон пък няма нищо против и цял футболен отбор. Бащинството му се харесвало и не го притеснявало.  Ива пък не изпуска да хвали съпруга си, който много й помага в отглеждането на децата.

„Без него не бих се справила. Подписът ни не промени нищо в нашите отношения. Колкото бях щастлива преди с Антон, толкова и сега, а децата само допълниха и оцветиха картинката”, споделя телевизионерката.

Работата на пълен график ни най-малко не я разубедила да се отказва от мечтата си за голямо семейство. В края на деня единствено то имало значение за Ива. Всичко друго била временна суета, а бившата манекенка отдавна е отвикнала от нея. Научила добре кои са приоритетите в живота й, същите, които родителите й непрекъснато й повтаряли. За това навярно толкова много искала да последва примера им и да има голяма фамилия, като тази, в която израснала.

Макар вече да има свое семейство, тя не спирала да се чува с родителите си по 5 пъти на ден. Никога не можели да си кажат всичко, което ги вълнува и за това си звънели почти постоянно. Дори баща й Стефан Софиянски едва се удържал да не гостува на младите всеки ден и да проверява как са. Даже само да минавал наблизо до дома им се отбивал за половин час, за да нагушка малките и да поздрави дъщеря си.

Журналистката има своите страхове като всеки родител, но те не са свързани с охрана на наследниците й. Не смятала, че децата й имат реална нуждата от хора, които да ходят на всяка крачка с тях сякаш са холивудски знаменитости. Тя обаче се съгласила Васко и Мая да бъдат пазени от бодигардове, защото така преценили близките й, които били наплашени от събитията през последните години.